Stilfuld vasketøjskurv

//

Ryan Dev

Når der skal findes en ny vasketøjskurv, er det ofte størrelse og design der tages i betragtning. Det er vigtigt for de fleste at den har en vis størrelse, men at den heller ikke er for stor. Det er også vigtigt for de fleste at den har et pænt design, der passer til det rum den skal stå i. Vasketøjskurven har for det meste sin faste plads i soveværelset eller på badeværelset, så det er vigtigt at designet passer ind i disse rum. Vi har fundet en masse forskellige vasketøjkurve, i forskellige farver, materialer og størrelser. Fælles for dem alle er god kvalitet og stilfuldt design.

Se de 12 bedste vasketøjskurve her

 1. Vasketøjskurv i bambus
  vasketøjskurv

Disse vasketøjkurve fra House Doctor er meget alsidige. De kan både bruges til vasketøj, men også til fx. opbevaring af bamser på børneværelset eller til tekstiler i køkkenet. Disse kurve er lavet af det bæredygtige materiale naturbambus. Det giver et naturelement til indretningen, hvilket passer godt ind i det skandinaviske hjem. Dette er et sæt, så du får to kurve for en samlet pris.

Størrelse: Kurv 1: 57 cm høj. Kurv 2: 64 cm høj.

Materiale: Naturbambus

Køb

 1. Sort kurv fra Handed By

vasketøjskurv

Denne kurv fra Handed By, er en helt simpel vasketøjskurv i sort plast flet. Den har en glat overflade og et låg der er nemt at åbne og lukke. Fordelen ved låget, er at du da ikke skal se på dit beskidte vasketøj, da det på den måde gemmes væk. Den kan også bruges til generel opbevaring.

Størrelse: L: 33 cm. B: 33 cm. H: 52 cm.

Materiale: Plast

Køb

 1. Vasketøjspose med tern
  vasketøjskurv

Her har vi en fin og simpel vasketøjspose fra House Doctor. Den er hvid med sorte tern, hvilket er et fint design til den minimalistiske indretning. Den er lavet i en blanding af bomuld og polyester. Selvom det er et tyndere materiale, kan den sagtens stå selv når den er tom.

Størrelse: H: 50 cm. D: 40 cm.

Materiale: Bomuld og polyester

Køb

 1. Kurvesæt i søgræs
  vasketøjskurv

Man kan altid bruge lidt ekstra opbevaring, så dette kurve sæt fra House Doctor er meget anvendeligt. Du får en stor kurv der kan bruges til vasketøj, og en mindre kurv der kan bruges til andet opbevaring. Det er flettet af en blanding af søgræs og plastik.

Størrelse: Stor: H: 53 cm D: 45 cm Lille: H: 42 cm D: 31 cm

Materiale: Søgræs og plastik

Køb

 1. Kurvesæt i vandhyacint
  vasketøjskurv

Her får du et sæt med to kurve i to forskellige størrelser. De kan begge bruges som vasketøjkurve. Den lille kan for eksempel bruges til strømper og undertøj. De er lavet af naturmaterialet vandhyacint, hvilket er et flot materiale der giver et varmt udtryk i indretningen.

Materiale: Vandhyacint

Størrelse: Stor: H: 65 cm Lille: H: 48 cm

Køb

 1. Sort vasketøjskurv med låg
  vasketøjskurv

Der er ikke synderligt mange sorte vasketøjskurve på markedet, men vi fandt heldigvis denne flotte model fra Ilva. Den er lavet af sort flettet rattan og har en stofpose indeni som også er sort, så det passer sammen. Den har en god størrelse og er meget anvendelig og stilfuld.

Materiale: Rattan og stof

Størrelse: D: 40 cm H: 54 cm

Køb

 1. Vasketøjskurve i søgræs
  vasketøjskurv

Her er endnu et sæt, hvor du får en større og en mindre model. De har et flot print og er lavet af søgræs. Du får et element af natur i indretningen med disse kurve, hvilket skaber noget varme og kontrast til de hvide vægge.

Materiale: Søgræs

Størrelse: Stor: H: 44 cm Lille: H: 38 cm

Køb

 1. Vasketøjskurv med to rum
  vasketøjskurv

Denne vasketøjskurv fra Aldo er super praktisk. Den har to rum, så man kan sortere vasketøjet fra starten, fx kan man sortere mørkt og lyst tøj i de to rum. Den er lavet i lyst gråt stof, og så har den et låg så vasketøjet ikke ses. Når den er tom kan den nemt foldes sammen, så den næsten ingenting fylder.

Størrelse: 63,5 cm høj

Køb

 1. Vasketøjspose produceret i Toscana
  vasketøjskurv

Dette produkt fra Uashmama er meget praktisk og alsidigt. Det er produceret i et meget specielt materiale, som er en form for papirfibre. Det bearbejdes ligesom læder, hvor hvert enkelt stykke papir strækkes og hærdes mange gange, til det til sidst bliver et slidstærkt materiale. Kurven vil med tiden få en mere krøllet struktur, hvilket er en del af charmen ved designet. Det er muligt at knappe flere poser sammen, så man kan med fordel anskaffe sig nogle stykker og på den måde sortere sit vasketøj i poserne. De findes i flere farver, og der er et label, hvor man kan skrive hvad kurven bruges til. For eksempel: “Hvidt tøj” eller “Mørkt tøj”.

Størrelse: 58 cm høj

Køb

 1. Minimalistisk Kurv
  vasketøjskurv

Her har vi en lidt anderledes vasketøjskurv i en minimalistisk design. Den er lavet i hvid metal med bambus håndtag. Med denne kurv kan man nemt se indholdet, hvilket kan være meget praktisk. Den er meget stilren og passer dermed ind i de fleste indretninger. Den kan også bruges til anden opbevaring til andre rum.

Materiale: Metal og bambus

Størrelse: 38,5 cm høj

Køb

Se også vores artikel med marokkanske tæpper

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]