Tøjstativ i vandrør industrielt look til soveværelset

//

Ryan Dev

Det er de senere år blevet meget populært, at have et flot tøjstativ som supplement til garderoben i soveværelset. En af de største trends, er tøjstativer lavet af vandrør. Hvis man er ekstra kreativ, kan man tage en tur i Silvan, og indkøbe vandrørene selv og sammensætte dem til det ønskede tøjstativ. Hvis du derimod er på udkig efter en færdiglavet version, findes der heldigvis også det. Ved at vælge et tøjstativ vandrør, får du et råt og industrielt element til soveværelset. Det skaber en god kontrast i indretningen, da et soveværelse typisk er et rum med en del bløde elementer. Hvis du ikke har nok skabsplads, eller mangler opbevaring til tøj der har bedst af at hænge, kan dette være en god løsning. Vi har i denne artikel udvalgt 10 forskellige tøjstativer i jern og vandrør, som vi håber vil falde i din smag.

Se de 10 bedste tøjstativer på markedet

 1. Tøjstativ vandrør i flere niveauer
  Tøjstativ i vandrør

Hvis du ønsker et tøjstativ, der kan lidt af det hele, er Alma modellen fra RAW58 et godt bud. Dette stativ er opdelt på den måde, at der i den ene side er plads til længere tøj som for eksempel kjoler og jakker, og den anden side har to mindre afdelinger, med plads til bukser, bluser og den slags. Der er også en lille knage, som man kan dreje i den retning man ønsker, her kan man for eksempel hænge en paraply, hat eller headphones. Det er et enormt praktisk tøjstativ, med de forskellige niveauer og funktioner.

Materiale: Stål

Mål: Bredde: 134 cm Højde: 215 cm

Find hos forhandler her

 1. Tøjstativ i vandrør med hjul
  vandrør tøjstativ

Her har vi et tøjstativ, hvor det industrielle udtryk virkelig er i højsædet med alle detaljerne. Lige fra vandrørene, til hjulene med de fine detaljer. Det er et praktisk tøjstativ, da du ved hjælp af hjulene, nemt kan flytte rundt på det. Ved bunden er der to ekstra rør, der går på tværs, hvilket skaber en perfekt hylde til tasker. Det er også en mulighed at placerer nogle opbevaringskasser, som kan bruges til huer, handsker og tørklæder eller andre essentielle ting man bruger i hverdagen, som skal være nemt tilgængelige.

Materiale: Jern

Mål: Bredde: 147 cm Højde: 172 cm Dybde: 52 cm

Farve: Sølvgrå

Find hos forhandler her

 1. Tilpasseligt tøjstativ i sølvfarvet jernrør
  tøjstativ i vandrør

Dette tøjstativ i modellen Enzo fra RAW58, er et helt unikt tøjstativ. Det kan faktisk både tilpasset i højden og i bredden, da man selv vælger hvor langt benene skal stå fra hinanden. Hvis tøjstativet skal placeres et sted med mindre plads, kan man dermed samle benene mere. Her på redaktionen, synes vi virkelig det er smart og dermed klart en af vores favoritter, til når pladsen er trang. Designet er meget elegant med de fine messingfarvede samlinger, og har samtidig det rå look som vandrørene er med til at skabe.

Materiale: Sort vandrør

Mål: Bredde: 110 cm Højde: 155 cm

Find hos forhandler her

 1. Jernrør til opbevaring af tøj
  jernrør til tøj

Hvis du ikke har brug for et helt stativ til ekstra opbevaring af tøj, kan en god løsning være et enkelt rør, der kan monteres til væggen. Dette jernrør, kan bruges på flere måder. Det kan både opsættes fra loft til væg eller fra væg til gulv. Den første måde, giver plads til mere opbevaring, og den anden giver en lille stang hvor man for eksempel kan hænge et par jakker, paraplyer eller andet. På den måde er det altså et rør der både kan bruges til entréen og soveværelset.

Materiale: Jern

Find hos forhandler her

 1. Elegant tøjstativ vandrør
  tøjstativ vandrør

Modellen Emma, er tøjstativet med plads til det hele. Her kan du hænge alt fra lange jakker og kjoler til bukser og skjorter. Det fås i flere størrelser, så du kan vælge det der passer ind hos dig. Det elegante og minimalistiske design vil passe godt ind i de fleste soveværelser.

Materiale: Stål

Mål: Højde: 160 cm Dybde: 41 cm Bredde: vælg mellem 58 cm, 108 cm eller 158 cm.

Find hos forhandler her

 1. Tøjstativ i mørk zinkfarve
  vandrør tøjstativ

Dette tøjstativ er ikke lavet af vandrør, men vi valgte at inkluderer det, da de har det samme industrielle udtryk og så er det også lavet af jernrør. Det har en mørk zink farve, og et meget enkelt og flot design. Det passer godt ind i den skandinaviske indretning.

Materiale: Jern

Mål: Bredde: 120 cm Højde: 138 cm Dybde: 39 cm

Find hos forhandler her

 1. Vægmonteret tøjstativ i vandrør
  tøjstativ i vandrør

Er dit behov for et tøjstativ et mindre et af slagsen, vil Johanne modellen være et godt bud. Denne model monteres til væggen, og giver mulighed for opbevaring af en mindre mængde tøj. Det har et enkelt og moderne design, som vil være et både praktisk og æstetisk element i indretningen af soveværelset. Det fås både i sølv og messing farve.

Materiale: Stål

Mål: Flere muligheder, se hos forhandler.

Find hos forhandler her

 1. Tøjstativ med træhylde
  vandrør tøjstativ

Dette tøjstativ er lavet af sølvfarvet jernrør, og det særligt unikke ved denne model er hylden i bunden. Den er lavet af træ med et rustikt look, som er med til at skabe et ekstra råt og industrielt udtryk i din indretning. Hylden er super praktisk, da du her kan opbevarer både tasker, sko eller opbevaringskasser. Hvis du er ude efter en model der er stor, hvor du kan opbevare en masse, er dette et godt forslag.

Materiale: Jern og træ

Mål: Bredde: 181 cm Højde: 180 cm Dybde: 38 cm.

Find hos forhandler her

 1. Hvidt tøjstativ fra HAY
  tøjstativ

Er du til elegant nordisk design? Så er det rette tøjstativ dette fra HAY. Det er meget elegant og minimalistisk, og tager sig godt ud i det moderne hjem. En meget populær model blandt boligstylister til blandt andet hoteller. Så vil du have ekstra elegance og minimalisme i dit eget hjem, så er dette tøjstativ et godt bud. Det fås i flere størrelser, hvis denne model er for stor til dit behov. Det er også muligt at få den i sort.

Materiale: Pulverlakeret stål
Mål: 150x130x60 cm.

Find hos forhandler her

 1. Tøjstativ med hylde fra House Doctor
  tøjstativ

Her har vi et super praktisk tøjstativ fra House Doctor. Det fylder ikke meget og har en fin hylde, hvor man kan stille sko og tasker som et eksempel. Den er god til en entré, men kan også stå fint i soveværelset, hvis man blot har brug for et mindre sted at opbevare noget af sit tøj.

Materiale: Stål
Mål: 74×170 cm

Find hos forhandler her

I denne artikel har vi mest fokuseret på tøjstativ i vandrør og jern. Det er det der er mest oppe i tiden af gode grunde. Både på grund af det industrielle look, som er meget moderne, men også fordi det er materialer der holder meget længe. Tøjstativ i træ kan også være gode, det er dog et mere blødt look. Så det handler selvfølgelig om din helt egen personlige smag. Vi har udvalgt forskellige tøjstativer, som vi selv synes er flotte og er af god kvalitet. Når der kommer nye modeller på markedet, opdaterer vi løbende artiklen, hvor vi tilføjer flere modeller, så vi sikrer os at det nyeste skud på stammen er at finde i vores artikel. Der er også tøjstativer i forskellige prisklasser, så der både er noget til dig der er på budget, eller dig der er villig til at give lidt ekstra for et designer navn eller ekstra god kvalitet. Vi håber du fandt vores artikel inspirerende, og fandt et tøjstativ der passer til netop dit behov.

Se også vores artikel med lænestole i flot design

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]