Marokkanske tæpper til det moderne hjem

//

Ryan Dev

Marokkanske tæpper er blevet meget populære, især i norden indenfor de seneste år. Den mest populære model er det lyse tæppe med det sorte minimalistiske mønster på. Idéen til dette mønster er inspireret af de flotte Atlasbjerge i Marokko, som når de ses i horisonten danner et lignende mønster. Selvom dette mønster er det mest populære, findes marokkanske tæpper i andre mønstre og farver. Stilen er for det meste jordnære farver, med et form for grafisk mønster.

Marokkanske tæpper kan deles op i to kategorier, de ægte og efterligningerne. Mange efterligninger er flotte tæpper i den marokkanske stil, hvor kvaliteten er god og de er klart mere prisvenlige end de ægte marokkanske tæpper. Vi har både fundet et udvalg af ægte marokkanske tæpper, samt efterligningerne. Så er det op til dig om du går efter autenciteten eller om du bare ønsker looket og stilen. God fornøjelse med at gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor.

20 marokkanske tæpper til din indretning

 1. Tæppe med symboler
  marokkansk tæppe

Dette er et ægte håndlavet marokkansk tæppe, så er er kvaliteten virkelig i højsædet. Tæppet er lavet af 100% uld, og det er meget blødt at betræde. Det er et forholdsvis stort tæppe, så det passer bedst til et større rum. Berbiske kvinder har håndvævet tæppet, og symbolerne deri har en helt speciel betydning, hvilket gør tæppet endnu mere interessant. Et smukt og orientalsk tæppe, som har et rent og simpelt look der passer ind i det nordiske hjem.

Mål: 235×155 cm
Materiale: 100% uld

Find hos forhandler her

 1. Marokkansk tæppe med silk look
  Marokkansk tæppe

Her har vi et ægte marokkansk tæppe, med den fineste finish, kaldet silk look. Det er et meget blødt tæppe, som har det fine klassiske marokkanske mønster, inspireret af atlas bjergene. Det er et mellem størrelse tæppe, så det vil passe perfekt ind i en stue eller spisestue.

Mål: 222×116 cm
Materiale: 100% uld

Find hos forhandler her

 1. Marokkansk inspireret tæppe fra OYOY
  OyOy marokkanske tæpper

Er du til hvid baggrund med et sort mønster, er dette et godt bud. Det er tydeligt at se at det ikke er et ægte marokkansk tæppe, men det har klart stilen og er meget inspireret af de populære tæpper. Det har frynser i begge ender og det er lavet af en blanding af uld og bomuld. Her får du et stort kvalitetstæppe, i marokkansk stil til en virkelig god pris i forhold til de ægte tæpper.
Materiale: 80% uld 20% bomuld
Mål: L: 190 cm B: 130 cm

Find hos forhandler her

 1. Handira tæppe
  marokkansk tæppe
  Håndvævet af berberkvinder, har vi dette tæppe som virkelig er et kvalitetsprodukt. Det er også helt unikt, da det kan vendes og bruges på begge sider. På den måde får du to tæpper i et tæppe, og dermed kan du vende tæppet og få et nyt look, når du trænger til at der sker noget nyt i indretningen. På den ene side har tæppet det fineste detaljerede mønster, og på den anden side er der lange bløde tråde der giver et minimalistisk og hyggeligt udtryk.

Mål: 193×93 cm
Materiale: 100% uld

Find hos forhandler her

 1. Tribe tæppe fra House Doctor
  Tribe marokkanske tæpper Hvis du vil inkorporere orientalske elementer i din boligindretning, uden at bruge tusindvis af kroner på ægte tæpper, er her et godt bud fra House Doctor. Det er god kvalitet og design, dermed er det selvfølgelig ikke ligefrem billigt, men i forhold til de ægte tæpper er det en virkelig god pris. Dette tæppe har et interessant mønster, og her kommer der også lidt farve ind i billedet, uden det bliver for meget, da det stadig er afdæmpet.
  Mål: B: 90 cm L: 200 cm
  Materiale: uld, polyester, viskose og bomuld.

Find hos forhandler her

 1. Farverigt marokkansk tæppe
  marokkansk tæppe

Hvis du mangler lidt farver i hjemmet, kunne det være en idé med et tæppe som dette. Det er håndvævet og væverens personlighed kommer til udtryk via farverne og mønstrene. Det er nemlig ikke tilfældigt hvilke farver og mønstre der er valgt, det er et kunsterrisk udtryk. For eksempel står den røde farve for styrke og den gule for uendelighed. Så hvis du err på udkig efter god kvalitet, samt et unikt tæppe med stærke farver, er dette et godt bud.

Materiale: 100% uld
Mål: 200×110 cm

Find hos forhandler her

 1. Sort Broste Copenhagen tæppe
  sort tæppe marokkanske tæpper Her har vi et fint løber tæppe med sort baggrund og hvidt marokkansk inspireret mønster i midten. Så hvis du vil have den orientalske stil, men du samtidig vil bevare dit hjem i sorte og hvide farver er dette et godt bud til entréen eller et andet sted i huset hvor det passer godt ind med en løber.
  Mål: B: 70 cm L: 140 cm
  Materiale: Bomuld

Find hos forhandler her

 1. Marokkansk gangtæppe
  marokkansk tæppe

Leder du efter det perfekte tæppe til gangen i marokkansk stil? Så skal du ikke lede længere. Dette ægte tæppe har de perfekte mål til gangen, og så er det lavet med det klassiske marokkanske mønster. Det er lavet af 100% uld og så er det håndvævet af berbiske stammekvinder. Du sikres dermed en meget høj kvalitet.
Materiale: 100% uld
Mål: 290x72cm

Find hos forhandler her

 1. Janson tæppe fra Broste Copenhagen i marokkansk stil
  hvidt tæppe med mønster marokkanske tæpper Her har vi et perfekt bud på det populære mode tæppe, som ikke er ægte med har det helt rette udtryk. Det har en ren stil med den hvide baggrund og det sorte grafiske mønster. Hvis du endnu ikke er sikker på om det er din stil, og du ikke er klar til at bruge store beløb på et ægte tæppe, er dette tæppe en god måde at prøve stilen af til billige penge.
  Mål: L: 140 cm B: 70 cm
  Materiale: Bomuld

Find hos forhandler her

 1. Marokkansk tæppe med flot mønster
  Marokkansk tæppe

I dette tæppe er hovedfarven en stærk rød farve der symboliserer styrke. Tæppet er håndvævet og væverens personlighed kommer til udtryk i farver og mønstre. Det er lavet af 100% uld og af den grund, samt at det er håndvævet af dygtige vævere, får du den bedste kvalitet. Prisen går helt klart hånd i hånd med kvaliteten, så dette slags tæppe er et du investerer i og som du vil have i mange år.
Mål: 200×110 cm
Materiale: 100% uld

Find hos forhandler her

 1. Gråt og hvidt tæppe fra House Doctor
  gråt tæppe med mønster marokkanske tæpper Dette store tæppe i gråt og hvidt mønster fra House Doctor er det perfekte tæppe til under spisebordet eller sofa arrangementet. Det har et spændende mønster i marokkansk stil, og samtidig har det et nordisk udtryk med den grå farve. Det vil passe godt ind i et skandinavisk hjem, hvor der er plads til små orientalske detaljer.
  Mål: Fås i flere størrelser. Det største er: B: 90 cm L: 200 cm

Find hos forhandler her

 1. Ægte marokkansk tæppe i simpelt design
  Beni Ourian-Old Moroccan 24 marokkanske tæpper
  Image source: nothingbutroom
  Et stort uldtæppe i flotte jordfarver, dette er et ægte marokkansk tæppe. Det er et blødt tæppe og aflangt tæppe som kan passe godt ind i fx en entre. Det har et simpelt design med en kant der indrammer det og et centreret print i midten. Her får du den bedste kvalitet og et simpelt marokkansk design.
  Mål: L: 203 cm B: 111 cm
  Materiale: Uld

Find hos forhandler her

 1. Sort og hvidt net mønster og marokkansk inspiration
  marokkansk tæppe hvidt marokkanske tæpper Her har vi et moderne tæppe fra House Doctor som er inspireret af det klassiske marokkanske design, men ændret en smule for at skabe en anden effekt. Mønsteret ligner nærmest et net, som starter mindre i den ene ende og bliver større og større imod den anden ende. Det er et stort blødt tæppe som vil passe perfekt til stuen med sin kvadratiske form.
  Mål: L: 180 cm B: 180 cm
  Materiale: 100% bomuld

Find hos forhandler her

 1. Lyst Beni Ourian Old Moroccan tæppe
  Beni Ourian-Old Moroccan 28 marokkanske tæpper
  Image source: nothingbutroom
  Hvis du leder efter et lyst tæppe, men ikke er klar til kampen for at holde et hvidt tæppe rent, er dette tæppe et godt bud. Det har en lys beige farve med brunt mønster og har et meget simpelt design. Et ægte tæppe fra marokko, så du er sikret topkvalitet. Du kan bruge det mange forskellige steder i hjemmet, da det har en fin og alsidig størrelse.
  Mål: L: 175 cm B: 108 cm
  Materiale: Uld

Find hos forhandler her

 1. Louise Roe tæppe med mønster
  lyst tæppe med mønster marokkanske tæpper Dette fine tæppe er lavet i 100% håndvævet uld og fås i flere forskellige størrelser. Det er et lyst tæppe med et stort grafisk marokkansk inspireret mønster ned langs midten. Det er minimalistisk og passer fint ind i et nordisk hjem.
  Mål: Fås i flere størrelser. Det største måler: L: 300 cm B: 200 cm
  Materiale: 100% uld

Find hos forhandler her

 1. Mørkt marokkansk tæppe med mønster
  Beni Ourian-Old Moroccan 40 marokkanske tæpper
  Image source: nothingbutroom
  Et ægte marokkansk tæppe, som er lavet af 100% uld og er dermed både behageligt at træde på samt slidstærkt. Hvis du er på udkig efter et tæppe i mørke jordfarver er dette et godt bud. Det har et spændende mønster i midten samt en lys kant.
  Mål: L: 172 cm B: 117 cm
  Materiale: 100% uld

Find hos forhandler her

 1. Marokkansk inspireret tæppe fra House Doctor
  house doctor tæppe med mønster marokkanske tæpperMarokkansk inspireret mønster, til en god pris. Det er et godt bud til dig der ikke vil bruge for mange penge på et tæppe og samtidig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det passer ind i et minimalistisk nordisk hjem, med det mørkegrå mønster og den hvide baggrund. Tæppet fås i fire forskellige størrelser, så du kan finde et der passer lige til det formål du ønsker.
  Mål: Største version L: 240 cm B: 70 cm
  Materiale: 100% bomuld

Find hos forhandler her

 1. Tæppe i varm grå med marokkansk inspireret mønster
  varm grå tæppe mønster marokkanske tæpperTæppet her er minimalistisk og passer godt ind i det skandinaviske hjem, med den varme grå farve. Mønsteret på tæppet er ikke dominerende, og tager dermed ikke alt for meget opmærksomhed. Dette tæppe er yderst budget venligt og har en god kvalitet. Det fås i tre størrelser.

Mål: Største version L: 200 cm B: 90 cm

Find hos forhandler her

 1. Tæppe med interessant mønster fra House Doctor
  sort og hvidt tæppe marokkanske tæpper Her har vi et anderledes hvidt mønster der ikke er set før, det er marokkansk inspireret med et nordisk twist. Baggrunden på tæppet er en svag sort farve. Det er et godt køb da det er meget budgetvenligt. Tæppet fås i to størrelser, et der passer godt til sofaarrangementet og et der er perfekt til spisestuen.
  Mål: Største version L: 230 cm B: 160 cm

Find hos forhandler her

 1. Ib Laursen tæppe i marokkansk stil
  Ib Laursen marokkanske tæpper

Dette store lyse tæppe har et meget fint mønster i marokkansk stil, og det er meget unikt i forhold til mange af de andre tæpper vi har fundet. Det har frynser i enderne, hvilket klæder tæppet og det kan med fordel bruges i en bred entré eller under spisebordet. Ved dette tæppe får du en god kvalitet til en budgetvenlig pris.
Mål: L: 180 cm B: 120 cm
Materiale: Bomuld

Find hos forhandler her

Se også vores artikel med plakater til stuen

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]