Marokkanske tæpper til det moderne hjem

Marokkanske tæpper er blevet meget populære, især i norden indenfor de seneste år. Den mest populære model er det lyse tæppe med det sorte minimalistiske mønster på. Idéen til dette mønster er inspireret af de flotte Atlas bjerge i Marokko, som når de ses i horisonten danner et lignende mønster. Selvom dette mønster er det mest populære, findes marokkanske tæpper i andre mønstre og farver. Stilen er for det meste jordnære farver, med et form for grafisk mønster. Marokkanske tæpper kan deles op i to kategorier, de ægte og efterligningerne. Mange efterligninger er flotte tæpper i den marokkanske stil, hvor kvaliteten er god og de er klart mere prisvenlige end de ægte marokkanske tæpper. Vi har både fundet et udvalg af ægte marokkanske tæpper, samt efterligningerne. Så er det op til dig om du går efter autenciteten eller om du bare ønsker looket og stilen. God fornøjelse med at gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor.

1. Bloomingville løber i marokkansk stil

Bloomingville-løber marokkanske tæpper

Dette tæppe i marokkansk stil fra Bloomingville passer perfekt til entréen. Designet er tydeligt inspireret af de ægte marokkanske tæpper, så her får du stilen uden den høje pris. Det er lyst med sort mønster og er dermed nogle nemme farve at passe ind i indretningen. Det passer godt ind i det moderne nordiske hjem. Materiale: 70% uld 30% bomuld Mål: L: 200 cm B: 70 cm

 

Find hos forhandler her

 

2. Ægte marokkansk tæppe i jordfarver

Beni Ourian Old Moroccan marokkanske tæpper
Image source: nothingbutroom

Her har vi et bud på et ægte marokkansk tæppe, lavet i Marokko. Det er ikke det typiske populære tæppe, men det har et flot grafisk mønster, som tydeligt også er inspireret af Atlasbjergene. Farverne er jordnære og stoffet er blødt uld, hvilket kan skabe noget varme i et hjem der er meget hvidt og koldt. Dette tæppe kan altså skabe noget hjemlig hygge og samt en kontrast til et meget minimalistisk og nordisk hjem.
Mål: B: 120 cm.
Materiale: Uld  

 

Find hos forhandler her

 

 

3. Marokkansk inspireret tæppe fra OYOY

OyOy marokkanske tæpper Dette tæppe har en hvid baggrund og et sort mønster. Det er tydeligt at se at det ikke er et ægte marokkansk tæppe, men det har klart stilen og er meget inspireret af de populære tæpper. Det har frynser i begge ender og det er lavet af en blanding af uld og bomuld. Her får du et stort kvalitetstæppe, i marokkansk stil til en virkelig god pris i forhold til de ægte tæpper.
Materiale: 80% uld 20% bomuld
Mål: L: 190 cm B: 130 cm    

 

Find hos forhandler her

 

 

4. Ægte marokkansk tæppe med spændende print

Beni Ourian-Old Moroccan 10 marokkanske tæpper
Image source: nothingbutroom

Her har vi et af de ægte marokkanske tæpper. Det er aflangt og har et spændende print, hvor der sker lidt mere end det klassiske mønster vi kender. Det er helt autentisk og så er det et virkelig blødt tæppe. Det kan eksempelvis pynte på gulvet i soveværelset, og styles med en grøn plante ved siden af. Materiale: Uld
Mål: L: 318 cm.  

 

Find hos forhandler her

 

 

5. Tribe tæppe fra House Doctor

Tribe marokkanske tæpper Hvis du vil inkorporere orientalske elementer i din boligindretning, uden at bruge tusindvis af kroner på ægte tæpper, er her et godt bud fra House Doctor. Det er god kvalitet og design, dermed er det selvfølgelig ikke ligefrem billigt, men i forhold til de ægte tæpper er det en virkelig god pris. Dette tæppe har et interessant mønster, og her kommer der også lidt farve ind i billedet, uden det bliver for meget, da det stadig er afdæmpet.
Mål: B: 90 cm L: 200 cm
Materiale: uld, polyester, viskose og bomuld.  

 

Find hos forhandler her

 

 

6. Simpelt marokkansk tæppe uden mønster

Beni Ourian-Old Moroccan 16 marokkanske tæpper
Image source: nothingbutroom

Hvis du er ude efter et lækkert ægte tæppe som bare skal være pænt og simpelt uden noget mønster, så er dette et godt bud. Dette Beni Ourian Old Moroccan tæppe er et kæmpe tæppe i blødt uld. Det vil passe perfekt til en større sofagruppe eller til soveværelset.
Mål: L: 407 cm B: 310 cm
Materiale: 100% uld  

 

Find hos forhandler her

 

 

7. Sort Broste Copenhagen tæppe

sort tæppe marokkanske tæpper Her har vi et fint løber tæppe med sort baggrund og hvidt marokkansk inspireret mønster i midten. Så hvis du vil have den orientalske stil, men du samtidig vil bevare dit hjem i sorte og hvide farver er dette et godt bud til entréen eller et andet sted i huset hvor det passer godt ind med en løber.
Mål: B: 70 cm L: 140 cm
Materiale: Bomuld  

 

Find hos forhandler her

 

 

8. Ægte marokkansk tæppe i jordnære farver

Beni Ourian marokkanske tæpper
Image source: nothingbutroom

Dette ægte marokkanske tæppe er ekstra blødt og har nogle fine jordfarver. Det har et stort grafisk print, så hvis du er ude efter noget med et stærkt grafisk udtryk, men stadig vil holde det i rolige farver, er dette tæppe et godt forslag til dig.
Mål: L: 180 cm B: 122 cm
Materiale: 100% Uld  

 

Find hos forhandler her

 

 

9. Janson tæppe fra Broste Copenhagen i marokkansk stil

hvidt tæppe med mønster marokkanske tæpper Her har vi et perfekt bud på det populære mode tæppe, som ikke er ægte med har det helt rette udtryk. Det har en ren stil med den hvide baggrund og det sorte grafiske mønster. Hvis du endnu ikke er sikker på om det er din stil, og du ikke er klar til at bruge store beløb på et ægte tæppe, er dette tæppe en god måde at prøve stilen af til billige penge.
Mål: L: 140 cm B: 70 cm
Materiale: Bomuld  

 

Find hos forhandler her

 

 

10. Marokkansk tæppe i jordfarver med fadet mønster

Beni Ourian-Old Moroccan 20 marokkanske tæpper
Image source: nothingbutroom

Skal tæppet være ægte, af god kvalitet og have en god stor størrelse? Så er dette tæppe helt perfekt. Det har det marokkanske grafiske mønster, uden at det dominerer for meget da mønsteret er fadet. Det er blødt og behageligt og så er farverne jordnære og rolige. Et flot tæppe der kan skabe varme og hygge i hjemmet.
Mål: L: 280 cm B: 170 cm
Materiale: 100% uld  

 

Find hos forhandler her

 

 

11. Gråt og hvidt tæppe fra House Doctor

gråt tæppe med mønster marokkanske tæpper Dette store tæppe i gråt og hvidt mønster fra House Doctor er det perfekte tæppe til under spisebordet eller sofa arrangementet. Det har et spændende mønster i marokkansk stil, og samtidig har det et nordisk udtryk med den grå farve. Det vil passe godt ind i et skandinavisk hjem, hvor der er plads til små orientalske detaljer.
Mål: Fås i flere størrelser. Det største er: B: 90 cm L: 200 cm  

 

Find hos forhandler her

 

 

12. Ægte marokkansk tæppe i simpelt design

Beni Ourian-Old Moroccan 24 marokkanske tæpper
Image source: nothingbutroom

Dette store uldtæppe er et ægte marokkansk tæppe, i flotte jordfarver. Det er et blødt tæppe og aflangt tæppe som kan passe godt ind i fx en entre. Det har et simpelt design med en kant der indrammer det og et centreret print i midten. Her får du den bedste kvalitet og et simpelt marokkansk design.
Mål: L: 203 cm B: 111 cm
Materiale: Uld  

 

Find hos forhandler her

 

 

13. Sort og hvidt net mønster og marokkansk inspiration

marokkansk tæppe hvidt marokkanske tæpper Her har vi et moderne tæppe fra House Doctor som er inspireret af det klassiske marokkanske design, men ændret en smule for at skabe en anden effekt. Mønsteret ligner nærmest et net, som starter mindre i den ene ende og bliver større og større imod den anden ende. Det er et stort blødt tæppe som vil passe perfekt til stuen med sin kvadratiske form.
Mål: L: 180 cm B: 180 cm
Materiale: 100% bomuld  

 

Find hos forhandler her

 

 

14. Lyst Beni Ourian Old Moroccan tæppe

Beni Ourian-Old Moroccan 28 marokkanske tæpper
Image source: nothingbutroom

Hvis du leder efter et lyst tæppe, men ikke er klar til kampen for at holde et hvidt tæppe rent, er dette tæppe et godt bud. Det har en lys beige farve med brunt mønster og har et meget simpelt design. Det er et ægte tæppe fra marokko, så du er sikret topkvalitet. Det kan bruges mange forskellige steder i hjemmet, da det har en fin og alsidig størrelse.
Mål: L: 175 cm B: 108 cm
Materiale: Uld  

 

Find hos forhandler her

 

 

15. Louise Roe tæppe med mønster

lyst tæppe med mønster marokkanske tæpper Dette fine tæppe er lavet i 100% håndvævet uld og fås i flere forskellige størrelser. Det er et lyst tæppe med et stort grafisk marokkansk inspireret mønster ned langs midten. Det er minimalistisk og passer fint ind i et nordisk hjem.
Mål: Fås i flere størrelser. Det største måler: L: 300 cm B: 200 cm
Materiale: 100% uld  

 

Find hos forhandler her

 

 

16. Mørkt marokkansk tæppe med mønster

Beni Ourian-Old Moroccan 40 marokkanske tæpper
Image source: nothingbutroom

Dette ægte marokkanske tæppe er lavet af 100% uld og er dermed både behageligt at træde på samt slidstærkt. Hvis du er på udkig efter et tæppe i mørke jordfarver er dette et godt bud. Det har et spændende mønster i midten samt en lys kant.
Mål: L: 172 cm B: 117 cm
Materiale: 100% uld  

 

Find hos forhandler her

 

 

17. Marokkansk inspireret tæppe fra House Doctor

house doctor tæppe med mønster marokkanske tæpper Dette tæppe fra House Doctor med marokkansk inspireret mønster, er et godt bud til dig der ikke vil bruge for mange penge på et tæppe og samtidig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det passer ind i et minimalistisk nordisk hjem, med det mørkegrå mønster og den hvide baggrund. Tæppet fås i fire forskellige størrelser, så du kan finde et der passer lige til det formål du ønsker.
Mål: Største version L: 240 cm B: 70 cm
Materiale: 100% bomuld  

 

Find hos forhandler her

 

 

18. Tæppe i varm grå med marokkansk inspireret mønster

varm grå tæppe mønster marokkanske tæpper Dette tæppe fra House Doctor er perfekt til dig der har en simpel stil hvor der også gerne må ske lidt. Det er minimalistisk og passer godt ind i det skandinaviske hjem, med den varme grå farve. Mønsteret på tæppet er ikke dominerende, og tager dermed ikke alt for meget opmærksomhed. Dette tæppe er yderst budget venligt og har en god kvalitet. Det fås i tre størrelser.

Mål: Største version L: 200 cm B: 90 cm  

 

Find hos forhandler her

 

 

19. Tæppe med interessant mønster fra House Doctor

sort og hvidt tæppe marokkanske tæpper Dette tæppe har et anderledes hvidt mønster der ikke er set før, det er marokkansk inspireret med et nordisk twist. Baggrunden på tæppet er en svag sort farve. Det er et godt køb da det er meget budgetvenligt. Tæppet fås i to størrelser, et der passer godt til sofaarrangementet og et der er perfekt til spisestuen.
Mål: Største version L: 230 cm B: 160 cm

 

Find hos forhandler her

 

 

20. Ib Laursen tæppe i marokkansk stil

Ib Laursen marokkanske tæpper

Dette store lyse tæppe har et meget fint mønster i marokkansk stil, og det er meget unikt i forhold til mange af de andre tæpper vi har fundet. Det har frynser i enderne, hvilket klæder tæppet. Det kan med fordel bruges i en bred entré eller under spisebordet. Ved dette tæppe får du en god kvalitet til en budgetvenlig pris.
Mål: L: 180 cm B: 120 cm
Materiale: Bomuld  

 

Find hos forhandler her

 

Se også vores artikel med plakater til stuen

Avatar
Har altid fingeren på pulsen, og holder sig løbende orienteret om hvilke trends der er oppe i tiden. Hun har tidligere studeret design og har dermed en god viden for farver, form, materialer og trends.
Indlæg oprettet 8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen