Toiletrulleholder til det nordiske hjem

//

Ryan Dev

Når det kommer til indretning af badeværelse, er en af de helt essentielle elementer en toiletrulleholder. Der er de væghængte og så er der dem der står på gulvet som frit kan rykkes. De fleste har en væghængt toiletrulleholder, men en stående kan også være en god idé til et badeværelse med ekstra plads. De fås i mange forskellige designs og materialer, og vi har sørget for at give dig en god variation i denne artikel. Vi har opdelt produkterne i væghængte og stående holdere.

Væghængte toiletrulleholdere

 1. Wirth toiletrulleholdere med træ
  Her har vi et minimalistisk design med et nordisk præg. Toiletrulleholderen er lavet af metal i hvid med en træ rulle. Det er nemt at skifte toiletrullen, da man blot løfter træstykket og sætter en ny rulle på. Kvaliteten er i højsædet samtidig med at være et prisvenligt mærke.
  Materiale: Træ og metal

Find hos forhandler her

 1. Simpel toiletrulleholder fra House Doctor
  toiletrulleholder

Denne toiletrulleholder fra House Doctor, har et yderst simpelt design i sort metal. Modellen er perfekt til et minimalistisk badeværelse, hvor simplicitet er vigtigt i alle elementer. Der er plads til at holde to ruller ad gangen. Du kan med fordel bruge den til et gæstetoilet, så der ikke skal skiftes rulle lige så ofte.
Materiale: Metal

Find hos forhandler her

 1. Skandinavisk design i læder og egetræ
  Toiletpapirholder

Vi er fortsat ret vilde med produkter fra by Wirth, og denne toiletrulleholder er ingen undtagelse. Den er et godt eksempel på skandinavisk design når det er bedst. Det flotte naturfarvede egetræ spiller godt sammen med det lyse læder. Det er helt klart et godt bud, til dig der ønsker et simpelt nordisk udtryk samt et flot design.
Materiale: Egetræ og læder

Find hos forhandler her

 1. Toiletrulleholder sort i skandinavisk design
  Toiletrulleholder

Her har vi en meget enkel model i skandinavisk design. Den er sort og passer perfekt ind i det nordiske og moderne badeværelse. Den er lavet i rustfrit stål, hvilket er et godt og holdbart materiale til et baderum.

Materiale: Rustfrit stål

Find hos forhandler her

 1. Toiletrulleholder fra Vipp
  toiletrulleholder

Vipp er et dansk mærke de fleste kender. De er kendte for deres strømlinede flotte designs og deres gode kvalitet. Denne toiletrulleholder er ingen undtagelse. Den er meget elegant og enkel, og samtidig funktionel med dens smarte åbningsmekanisme. Vipp har en hel serie, så der er mulighed for at finde flere produkter i samme stil.
Materiale: Metal

Find hos forhandler her

 1. Klassisk design i stål
  toiletrulleholder

Er du ude efter en helt klassisk toiletrulleholder i blankpoleret stål, så er denne model fra Blomus et godt bud til dig. Den er pæn, enkel og passer ind i de fleste badeværelser.
Materiale: Blankpoleret stål

Find hos forhandler her

 1. Dekorativt design fra Vipp
  toiletrulleholder

Her har vi en anden model fra Vipp, som er en del billigere end den første. Selvom den er billigere, får du både god kvalitet og et lækkert design for pengene. Den skiller sig i den grad ud fra de fleste toiletrulleholdere, da den er designet på en sådan måde hvorpå toiletpapiret står oprejst. Det er spændende og anderledes, og giver en anden oplevelse end ved en mere klassisk model. Den er lavet i rustfrit stål og gummi af høj kvalitet.

Materiale: Rustfrit stål og gummi

Find hos forhandler her

 1. Toiletrulleholder med dekorativ figur
  Toiletrulleholder

Her har vi en model der virkelig skiller sig ud. Den er designet med en sjov metal figur på toppen, som læser avis og sidder på wc. Vi synes det er en virkelig sjov model, så vi måtte tage den med. Det er selvfølgelig ikke et design der er for alle og enhver, men vi kender sikkert alle en person, der ville elske en så anderledes og sjov toiletrulleholder. Det kunne eventuelt være en god gaveidé.

Materiale: Metal

Find hos forhandler her

 1. Stilfuldt design fra ferm living
  toiletrulleholder

Denne model enkel, stilfuld og meget moderne med dens geometriske form. Den fås både i sort metal som på billedet og i messing. Her får du virkelig meget design for pengene, og den vil passe perfekt ind i en nordisk og enkel stil.
Materiale: Metal eller messing og eg.

Find hos forhandler her

 1. Naturlig teaktræ gren
  toiletrulleholder

Her får du en model der virkelig bringer naturen indenfor. Holderen fra Muubs er en naturlig teaktræ gren, som er udformet til at kunne holde en enkelt toiletrulle. Den giver et varmt element til et rum der ellers kan virke koldt og sterilt, dermed skaber den en fin kontrast.

Materiale: Teaktræ

Find hos forhandler her

 1. Toiletrulleholder i industrielt design
  toiletrulleholder

Denne model har en mat sort metal overflade, hvilket giver et råt og industrielt udtryk. Det er et meget moderne design, der vil se godt ud på de fleste badeværelser. Den kan også bruges til håndklæder, så man kan med fordel anskaffe sig et par stykker og på den måde skabe en sammenhæng i indretningen af badeværelset.
Materiale: Metal

Find hos forhandler her

 1. Toiletrulleholder fra Menu
  toiletrulleholder

Denne toiletrulleholder er en meget klassisk model. Den er lavet i pulverlakeret aluminium, hvilket er et materiale der er meget nemt at holde rent. Det er et simpelt design som passer ind i de fleste badeværelser.

Materiale: Pulverlakeret aluminium

Find hos forhandler her

Toiletrulleholder til gulv

 1. Praktisk toiletrulleholder i fint design
  toiletrulleholder

Japanerne i de store byer, lever ofte på meget lidt plads og dermed er de gode til at finde på praktiske opbevaringsløsninger. Denne toiletrulleholder er af det japanske mærke Yamazaki. Den kan indeholde 8 ruller toiletpapir og fungerer samtidig som et lille bord, hvor man kan lægge sin telefon, stille et plante eller et stearinlys som et par eksempler. Den er meget enkel i sin stil og så er det nemt at opfylde den.
Farve: Hvid

Find hos forhandler her

 1. Toiletrulleholder til gulv i børstet stål
  toiletrulleholder

Hvis du ønsker en praktisk og elegant løsning til at opbevarer flere ruller et sted, er denne model fra Blomus et godt forslag. Her får du en holder, der kan opbevare fire ruller ad gangen. Det er nemt at opfylde den og designet er klassisk og pænt.

Materiale: Børstet stål

Find hos forhandler her

 1. Høj kurv med holder til toiletpapir
  toiletpapirholder

Denne model er super smart, her har vi nemlig en kurv og toiletrulle i én. Kurven kan naturligvis bruges til at opbevarer toiletpapir, men du kan også vælge at opbevare håndklæder eller andre ting til badeværelset. Den er lavet af vandhyacint, som er et smukt materiale der giver et varmt udtryk. EN toiletrulleholder til gulv er meget praktisk, især i forhold til opbevaring. Så hvis du mangler en model med flere funktioner, som giver et varmt udtryk med naturmaterialer, er denne model et godt bud til dig.
Materiale: Vandhyacint og træ

Find hos forhandler her

 1. Elegant stander toiletrulleholder
  toiletrulleholder

Denne stående holder har et meget elegant design. Den er sølvfarvet og lavet af i metal. Produktet er nemt at flytte, så her får du en mobil løsning og den kan holde en toiletrulle ad gangen. Det kræver lidt plads, så den vil egne sig godt til et lidt større badeværelse.

Materiale: Metal

Find hos forhandler her

Se også vores artikel med flotte bademåtter til badeværelset

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]