10 læderforklæder til hjemmekokken

//

Ryan Dev

Elsker du at trylle gourmetmad frem hjemme i køkkenet? Så skal du selvfølgelig også have det rigtige udstyr, når du svinger potter og pander. Et lækkert læderforklæde er et must, så du ikke får ødelagt tøjet af madstænk og fedtpletter.

Netop nu hitter de eksklusive læderforklæder, når der skal kokkereres i køkkenet, og det er med god grund. Udover at det ser flot ud, har læderforklædet nemlig mange fordele, det skal vi vende tilbage til sidst i denne artikel.

Er du på udkig efter et lækkert forklæde, er du kommet til det helt rigtige sted. Her har vi nemlig samlet 10 rigtig gode bud på lækre kvalitetsforklæder i læder, til den seriøse hjemmekok. Leder du efter en god gaveidé til en madglad ven, så er et læderforklæde også en perfekte gaveidé.

Læderforklæde til mænd

 1. Læderforklæde fra Haws – et godt køb
  haws-laederforklaede-brun
  Hollandske Haws har produceret et lækkert mørkebrunt læderforklæde i et enkelt og stilrent design. Med Haws forklædet får du et håndlavet kvalitetsforklæde med justerbare stropper til en rigtig god pris!

Find hos forhandler her

 1. Canvas og læder fra Eva Solo
  eva solo læderforklæde
  Eva solo har skabt et lækkert og eksklusivt forklæde sort slidstærkt canvas med stropper og lomme i brunt læder. Vil du gerne have et moderne nordisk forklæde, der kombinerer flere materialer i et stilrent nordisk design, er forklædet fra Eva Solo et godt bud.

Find hos forhandler her

 1. Bæredygtigt læderforklæde fra Combekk
  combekk-forklaede-i-laeder-recycled-sort
  Læderforklædet fra Combekk er fremstillet i et stilrent look. Forklædet er desuden udstyret med justerbare nakke- og taljestropper, der er udført i elastikbånd. Det betyder, at du kan justere forklædet så det passer lige præcis til den, der skal bruge det.

Sidst men bestemt ikke mindst, kan du købe forklædet fra Combekk med rigtig god samvittighed, dette forklæde er nemlig fremstillet af 100% genbrugslæder.

Find hos forhandler her

 1. Rustikt læderforklæde fra Stuff design
  rustik læderforklæde
  Er du på udkig efter et råt og rustikt læderforklæde, så tjek lige dette forklæde i ægte koskind fra Stuff Design. Forklædet har et maskuline udtryk og det er perfekt, når du skal stå i køkkenet og vende de store bøffer på grillpanden.

Forklædet har stropper, som du kan regulere så forklædet passer lige til din højde og drøjde og det har herudover en praktisk lomme foran.

Find hos forhandler her

 1. Blødt og lækkert læderforklæde fra DutchDeluxes
  dutchdeluxes-laederforklaede
  Videre til det sjette bud på et lækkert læderforklæde, her skal vi se på et forklæde fra Dutchdeluxes. Forklædet er fremstillet i kamelfarvet læder, som er behandlet, så det får et flot patineret look.

Foruden den bløde og lækre kvalitet, er forklædet udstyret med seler der gør, at du har stor bevægelsesfrihed når du står i køkkenet og skal arbejde med pander og gryder.

Find hos forhandler her

 1. Lækkert grillforklæde i læder til en skarp pris
  grill læderforklæde
  Et forklæde i ægte skind behøver ikke at koste en formue. Med forklædet fra norske Espegard får du et flot læderforklæde i ægte skind til en meget konkurrencedygtig pris. Forklædet fra Espegard er et grillforklæde til udendørs madlavning.

Find hos forhandler her

 1. Unisex læderforklæde til mænd og kvinder i blødt kalveskind
  KDB-stuff-kalve-sort-forklaede
  Dette lækre unisex forklæde fra Stuff Design er fremstillet i lækkert og blødt kalveskind. Forklædet har to lommer ved låret og en brystlomme, som du kan sætte grydeskeen i mens du vender bøffen. Dette lækre kvalitetsforklæde fås både i sort og cognac farvet læder.

Find hos forhandler her

 1. Smidigt forklæde i vintage look
  xapron-atlanta-forklaede
  Læderforklædet fra hollandske Xapron er fremstillet i kolæder i høj kvalitet. Selvom forklædet har et rustik vintage look, er det et utroligt smidigt forklæde, der er rart at have på når du skal folde dine kulinariske evner ud i køkkenet.

Forklædet har flere lækre detaljer, som eksempelvis justerbare stropper og en håndklædeslynge. Du kan få forklædet fra Xapron i 4 forskellige farver, så du finder helt sikkert ét, der falder i din smag.

Find hos forhandler her

 1. Læderforklæde i høj kvalitet fra Orskov Copenhagen
  orskov_læderforklæde
  Med forklædet fra Orskov Copenhagen får du et super sejt håndlavet læderforklæde i høj kvalitet. Forklædet er fremstillet lækkert soft-læder med mange lækre detaljer.

Et læderforklæde der er perfekt til gourmetmanden, der elsker at trylle i køkkenet. Forklædet fås i flere forskellige farver, så du finder helt sikkert et, der falder i din smag.

Find hos forhandler her

 1. Nordwik – håndlavet læderforklæde fra Sverige
  Nordwik læder
  Det første forklæde vi skal se nærmere på, er fra det svenske brand Nordwik. Nordwik er blandt andet kendt for deres køkkenudstyr, men de producerer også håndlavede læderforklæder.

Det svenske Nordwik forklæde, er fremstillet i kolæder. Der er her tale om at lækkert rustikt forklæde i brunt læder og med mange fede detaljer, som for eksempel en praktisk mavelomme.

Find hos forhandler her
Læderforklæder til manden eller kvinden, der elsker at lave mad
Et forklæde har først og fremmest den funktion, at det skal beskytte dig fra stænk, og sprøjt der opstår under madlavningen. Her har læderforklædet en række fordele fremfor et almindeligt forklæde, læderforklædet har nemlig også en beskyttende effekt i forholdt til varme og det kan tåle fedt.

Læderforklædet er samtidig nemt at rengøre med en fugtig klud. Herudover ser du samtidig rigtig godt ud når du står i køkkenet eller ved grillen iført et eksklusivt læderforklæde af høj kvalitet. Læderforklædet er med andre ord prikken over I’et i hjemmekokkens garderobe.

Køb dit læderforklæde online
I denne artikel har vi præsenteret ti forskellige gode muligheder for dig, der er på udkig efter et lækkert læderforklæde. VI har præsenteret et bredt udvalg af læderforklæder i forskellige designs, farver og prisklasser. Vi håber at præsentationen har vækket din interesse.

Når du har fundet det forklæde der passer til dig eller til en lækker gave, du gerne vil give, så slipper du også for at bevæge dig ned i butikken.

Forklæderne, som vi har præsenteret her på siden kan du købe nemlig købe direkte online på nettet. VI ønsker dig god fornøjelse med dit nye læderforklæde!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]