Det moderne hjem er et sted hvor du finder inspiration til din bolig. Vores team består af tre forfattere, der hver især har deres egen specifikke interesse indenfor for boligindretning.

Anna har altid fingeren på pulsen, og holder sig løbende orienteret om hvilke trends der er oppe i tiden. Hun har tidligere studeret design og har dermed en god viden for farver, form, materialer og trends. Mikkel har en stor viden indenfor træ. Han er uddannet møbelsnedker og har arbejdet en del med at lave møbler som stole, borde og bænke. Han har dermed meget viden om træsorter, kvalitet og design inden for møbler. Vores sidste forfatter hedder Ronja. Hendes ekspertise er især inden for tekstiler. Hun har arbejdet inden for modeverdenen og salg af tekstiler. Hun har en stor viden omkring stof, farver og kvaliteten af de forskellige materialer.

Vores team sikrer at de produkter vi omtaler er oppe i tiden, anvendelige, gode til prisen og af god kvalitet, samt en variation deraf. De sørger for at du bliver inspireret til din boligindretning. Vi håber du finder vores artikler spændende. God fornøjelse.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen