Skraldespand til køkken i flot design

//

Ryan Dev

I et dansk moderne køkken, hvor du ikke blot går op i funktionaliteten men også går op i æstetikken, er det på sin plads med en flot skraldespand. Selvom selve funktionen af en skraldespand ikke er så ophidsende, er det et vigtigt element i ethvert funktionelt køkken. Så hvorfor ikke gøre det lidt sjovere at bruge den, ved at den rent faktisk har et flot design?

Vi har gået en del på opdagelse i de bedste danske webshops, og fundet skraldespande i mange forskellige designs. Vi har både fundet nogle der er pæne og simple og vi fandt også nogle elegante og ekstravagante og sidst men ikke mindst fandt vi også nogle helt unikke, du næppe selv har stødt på før. Se alle de forskellige skraldespande til køkkenet i artiklen nedenfor.

Se 9 gode bud på en god skraldespand til køkkenet

 1. Kickboy skraldespand
  kickboy skraldespand

En wesco kickboy skraldespand, er en stor og rummelig skraldespand i et meget elegant design. Den er nem at bruge i dagligdagen, da den har en pedal og et aftageligt låg til når posen skal skiftes. Den kan indeholde op til 40 liter, og er dermed en perfekt størrelse den travle børnefamilie. Denne skraldespand har et elegant design, og er lavet til at være yderst holdbar. Det er en skraldespand i den dyrere ende, men du får også meget funktionalitet og design for pengene, samt en lang holdbarhed. Det er altså en skraldespand du vil have glæde af i mange år.

Farve: Sort

Størrelse: 40 Liter

Find hos forhandler her

 1. Zink og industrielt design
  House Doctor skraldespand

Hvis du er på udkig efter en flot skraldespand i et mere industrielt design, er denne skraldespand fra House Doctor nok lige noget for dig. Den er lavet i galvaniseret zink, hvilket er et holdbart materiale, der vil tage sig godt ud i et køkken miljø. Den er praktisk, da den har en pedal, og du kan dermed bruge skraldespanden, uden at løfte låget med hænderne.

Materiale: Galvaniseret zink

Find hos forhandler her

 1. Steel-Function pedalspand
  Hvid skraldespand

Denne skraldespand fra Steel-Function, er en hvid pedalspand i et flot design. Den kan indeholde 30 L., og er dermed en god størrelse til køkkenet. Skraldespanden har en firkantet form, med bløde kanter hvilket giver skraldespanden et sofistikeret udtryk, og dermed vil passe godt ind i et moderne skandinavisk køkkenmiljø. Den vil være et både flot og praktisk element i dit køkken.

Størrelse: 30 L

Mål: 35x33x62

Find hos forhandler her

 1. Pulverlakeret affaldspand fra Nordal
  nordal skraldespand

Her har vi en fin skraldespand i en god størrelse. Meget passende ind i et køkken miljø, da den er lavet i et pænt og neutralt design. Den findes i flere størrelser, så der er mulighed for både at anskaffe sig en til køkken og badeværelse. Fra mærket Nordal, som er eksperter i at lave rå og specielle designs. Denne skraldespand er et godt eksempel på det rå udtryk, som Nordal ofte har fokus på.

Størrelse: 30 L.

Find hos forhandler her

 1. Kirsebærdesign til affald
  kirsebær skraldespand

Denne skraldespand har en form og farve som et stort kirsebær. Det er et sjovt produkt, der gør det til en oplevelse at smide sit affald ud. Stilken i midten, er kortere når skraldespanden er tom og længere når spanden er fyldt. På den måde kan man nemt se, hvornår posen skal skiftes. Stilken, har også den funktion at den kan presse skraldet, så der kan være mere i. På den måde er den meget funktionel. Så hvis du er til et anderledes og mere opsigtsvækkende design, er denne skraldespand et godt bud til dig.

Farve: Rød

Find hos forhandler her

 1. Pedalspand med skridsikker bund
  skridsikker skraldespand

Denne skraldespand fra Brabantia, er et praktisk og holdbart produkt i et pænt design. Den er lavet af rustfrie materialer, og den indvendige aftagelige spand er lavet af hårdfør plastik. Den har en garanti på 10 år, hvilket indikerer hvor holdbart et produkt det er. Bunden er skridsikker, og er lavet specielt til at beskytte gulvet den står på, så den ikke laver nogle mærker. Den kan indeholde 30 liter, og er dermed en god størrelse til køkkenet.

Størrelse: 30 l.

Farve: Platinum

Find hos forhandler her

 1. Cremefarvet skraldespand i moderne design
  Cremefarvet skraldespand

Denne superboy skraldespand fra Wesco, er en af vores favoritter på redaktionen. Dens moderne design, og flotte farve er med til at gøre den unik. Så hvis du sætter pris på godt design, og går op i indretningen i dit køkken, er denne skraldespand et godt valg. Dens rektangulære form, gør den praktisk, i og med den fylder mere i højden end i bredden. Den er perfekt til det moderne skandinaviske køkken.

Farve: Creme

Find hos forhandler her

 1. Hvid pedalspand med smart åbning
  hvid skraldespand

Her har vi en flot hvid skraldespand, der både er funktionel og har et virkelig flot design. Den hvide farve, vil gøre den et neutralt men flot element i det moderne køkken. Den har en smart åbning, hvor to metallåger åbner når man træder på pedalen, i stedet for et låg der går op. Det gør denne skraldespand ekstra praktisk. Den er lavet i metal, og dermed meget holdbar, hvilket er godt til et køkkenmiljø. Du får et enkelt og moderne design, og høj funktionalitet i dette produkt.

Farve: Hvid

Find hos forhandler her

 1. Sort skraldespand fra Galzone
  skraldespand

Denne smarte pedalspand fra Galzone, er perfekt til køkkenet. Den har en god størrelse, der passer godt ind hos den travle børnefamilie og så er den nem at rengøre. Designet er meget enkelt og elegant, så den vil passe fint ind i de fleste indretninger. Pedalfunktionen gør det nemt at åbne skraldespanden, uden berøring.

Farve: Sort
Størrelse: 30 L.

Find hos forhandler her

Se også vores artikel, hvor du kan finde en fin vandkaraffel til dig selv, eller til til at give i gave.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]