køkken skraldespand

Skraldespand til køkken i flot design

I et dansk moderne køkken, hvor du ikke blot går op i funktionaliteten men også går op i æstetikken, er det på sin plads med en flot skraldespand. Selvom selve funktionen af en skraldespand ikke er så ophidsende, er det et vigtigt element i ethvert funktionelt køkken. Så hvorfor ikke gøre det lidt sjovere at bruge den, ved at den rent faktisk har et flot design?

Vi har gået en del på opdagelse i de bedste danske webshops, og fundet skraldespande i mange forskellige designs. Vi har både fundet nogle der er pæne og simple og vi fandt også nogle elegante og ekstravagante og sidst men ikke mindst fandt vi også nogle helt unikke, du næppe selv har stødt på før. Se alle de forskellige skraldespande til køkkenet i artiklen nedenfor.

1. Kickboy skraldespand

kickboy skraldespand

En wesco kickboy skraldespand, er en stor og rummelig skraldespand i et meget elegant design. Den er nem at bruge i dagligdagen, da den har en pedal og et aftageligt låg til når posen skal skiftes. Den kan indeholde op til 40 liter, og er dermed en perfekt størrelse den travle børnefamilie. Denne skraldespand har et elegant design, og er lavet til at være yderst holdbar. Det er en skraldespand i den dyrere ende, men du får også meget funktionalitet og design for pengene, samt en lang holdbarhed. Det er altså en skraldespand du vil have glæde af i mange år.

Farve: Sort

Størrelse: 40 Liter

 

Find hos forhandler her

 

2. Zink og industrielt design

House Doctor skraldespand

Hvis du er på udkig efter en flot skraldespand i et mere industrielt design, er denne skraldespand fra House Doctor nok lige noget for dig. Den er lavet i galvaniseret zink, hvilket er et holdbart materiale, der vil tage sig godt ud i et køkken miljø. Den er praktisk, da den har en pedal, og du kan dermed bruge skraldespanden, uden at løfte låget med hænderne.

Materiale: Galvaniseret zink

 

Find hos forhandler her

 

3. Steel-Function pedalspand

Hvid skraldespand

Denne skraldespand fra Steel-Function, er en hvid pedalspand i et flot design. Den kan indeholde 30 L., og er dermed en god størrelse til køkkenet. Den har en firkantet form, med bløde kanter hvilket giver skraldespanden et sofistikeret udtryk, og dermed vil passe godt ind i et moderne skandinavisk køkkenmiljø. Den vil være et både flot og praktisk element i dit køkken.

Størrelse: 30 L

Mål: 35x33x62

 

Find hos forhandler her

 

4. Pulverlakeret affaldspand fra Nordal

nordal skraldespand

Her har vi en fin skraldespand i en god størrelse. Den passer godt ind i et køkken miljø, da den er lavet i et pænt og neutralt design. Den findes i flere størrelser, så der er mulighed for både at anskaffe sig en til køkken og badeværelse. Den er fra mærket Nordal, som er eksperter i at lave rå og specielle designs. Denne skraldespand er et godt eksempel på det rå udtryk, som Nordal ofte har fokus på.

Størrelse: 30 L.

 

Find hos forhandler her

 

5. Kirsebærdesign til affald 

kirsebær skraldespand

Denne skraldespand har en form og farve som et stort kirsebær. Det er et sjovt produkt, der gør det til en oplevelse at smide sit affald ud. Stilken i midten, er kortere når skraldespanden er tom og længere når spanden er fyldt. På den måde kan man nemt se, hvornår posen skal skiftes. Stilken, har også den funktion at den kan presse skraldet, så der kan være mere i. På den måde er den meget funktionel. Så hvis du er til et anderledes og mere opsigtsvækkende design, er denne skraldespand et godt bud til dig.

Farve: Rød

 

Find hos forhandler her

 

6. No touch skraldespand

no touch skraldespand

Tænker du nogle gange, at det kunne være rart at smide sit skrald ud, uden at løfte et låg? Så ligger løsningen i denne automatiske skraldespand. Den har en sensor, der registrere når du nærmer dig med hånden, hvorefter den så reagerer ved at åbne selv. Så kan du altså helt håndfrit smide dit skrald ud. Udover at være et innovativt produkt, er den også lavet i et flot design, der vil tage sig godt ud i dit køkken. Den har en metallisk overflade og der medfølger en inderspand. Det er nemt både at fastspænde posen, samt tømme den igen. Dette er en klar anbefaling fra os på redaktionen, da du får meget design, teknologi og brugervenlighed til en exceptionelt god pris. 

Størrelse: 30 L.

 

Find hos forhandler her

 

7. Elegant affaldsspand i matte sort

Sort skraldespand

Hvis du mangler en supplerende skraldespand, er denne elegante sorte pedalspand et godt bud. Den er nemlig en god mellemstørrelse på 12 L. Den vil dermed ikke fylde alt for meget i dit køkken, men er alligevel brugbar til at supplerer, hvis din skraldespand under vasken ikke helt er nok, til det daglige brug. Den har en indvendig aftagelig spand, som gør det nemt at skifte affaldsposen. Den er specielt beregnet til at bruges i et køkkenmiljø, da materialet er hårdført, men ikke tåler ekstrem fugt, som der er i et baderum.

Materiale: Carbon stål og plastik.

Størrelse: 12 L.

 

Find hos forhandler her

 

8. Pedalspand med skridsikker bund

skridsikker skraldespand

Denne skraldespand fra Brabantia, er et praktisk og holdbart produkt i et pænt design. Den er lavet af rustfrie materialer, og den indvendige aftagelige spand er lavet af hårdfør plastik. Den har en garanti på 10 år, hvilket indikerer hvor holdbart et produkt det er. Bunden er skridsikker, og er lavet specielt til at beskytte gulvet den står på, så den ikke laver nogle mærker. Den kan indeholde 30 liter, og er dermed en god størrelse til køkkenet.

Størrelse: 30 l.

Farve: Platinum

 

Find hos forhandler her

 

9. Cremefarvet skraldespand i moderne design

Cremefarvet skraldespand

Denne superboy skraldespand fra Wesco, er en af vores favoritter på redaktionen. Dens moderne design, og flotte farve er med til at gøre den unik. Så hvis du sætter pris på godt design, og går op i indretningen i dit køkken, er denne skraldespand et godt valg. Dens rektangulære form, gør den praktisk, i og med den fylder mere i højden end i bredden. Den er perfekt til det moderne skandinaviske køkken.

Farve: Creme

 

Find hos forhandler her

 

10. Hvid pedalspand med smart åbning

hvid skraldespand

Her har vi en flot hvid skraldespand, der både er funktionel og har et virkelig flot design. Den hvide farve, vil gøre den et neutralt men flot element i det moderne køkken. Den har en smart åbning, hvor to metallåger åbner når man træder på pedalen, i stedet for et låg der går op. Det gør denne skraldespand ekstra praktisk. Den er lavet i metal, og dermed meget holdbar, hvilket er godt til et køkkenmiljø. Du får et enkelt og moderne design, og høj funktionalitet i dette produkt.

Farve: Hvid

 

Find hos forhandler her

 

Se også vores artikel, hvor du kan finde en fin vandkaraffel til dig selv, eller til til at give i gave.

Indlæg oprettet 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen