Pastamaskine til frisk og hjemmelavet pasta

//

Ryan Dev

Når du først har smagt hvordan hjemmelavet frisk pasta smager, har du næsten ikke lyst til at spise tørret pasta fra supermarkedet igen. Umiddelbart tænker de fleste nok, at det at lave pasta selv, er en stor og lang proces. Det behøver dog ikke at være tilfældet. Med de mange varianter af smarte halv og fuldautomatiske pastamaskiner der findes, kan du lave pasta på under 20 min! Pastamaskinen blander dejen og former pastaen, så alt du skal gøre er at tilsætte ingredienserne og tage imod pastaen når den presses ud. Pastamaskiner findes i forskellige designs og prisklasser, og vi har sørget for at finde lidt af hvert. Vi har både fundet nogle manuelle og elektriske versioner, nogle dyre og professionelle og nogle mindre avancerede og billigere udgaver. Vi håber du finder en der falder i din smag, og opfylder dine behov.

Elektriske pastamaskiner

 1. Marcato Atlas pastamaskine
  pastamaskine

Denne pastamaskine fra det italienske mærke Marcato er af høj kvalitet, og så fås den til en god pris. Her får du altså meget for pengene. Den har et smukt og klassisk design, så hvis du har plads til det, kan du sagtens lade den stå fremme i køkkenet. Ved denne maskine, har du mulighed for selv at vælge hvor meget arbejde maskinen skal lave og hvor meget du selv skal stå for, du vælger nemlig selv om du vil bruge motor eller drejearm. Med denne maskine kan du lave tre forskellige slags pasta: Lasagne, tagliolini og fettuccine.

Find hos forhandler her

 1. Philips pastamaskine
  pastamaskine

Hvis du ønsker maskine der er nem at bruge, nem at rengøre og som gør stort set alt arbejdet for dig, så er denne pastamaskine fra Philips perfekt til dig. Du kan lave lasagneplader, spaghetti, penne og fettuccine, så der er mange muligheder. Designet er meget enkelt og passer godt ind i det moderne køkken. Det er ikke ved denne maskine at du får det italienske nostalgiske design, men en pæn og praktisk pastamaskine til en god pris.

Se maskinen demonstreret i videoen her

Find hos forhandler her

 1. Hendi pastamaskine i simpelt design
  pastamaskine

Pastamaskinen fra Hendi er en flot og praktisk maskine i et simpelt design, inspireret af de oprindelige pastamaskiner, men med et moderne twist. Den er elektrisk, så den gør meget af arbejdet for dig. Med denne maskine har du mulighed for at lave lasagneplader, tagliatelle og fettuccine. Den er lavet af rustfrit stål, og er dermed holdbar og af god kvalitet.

Find hos forhandler her

 1. Imperia pastamaskine
  pastamaskine

Imperia er kendt for at lave pastamaskiner til professionelle kokke. Denne model er lavet specielt til at kunne benyttes, selvom du ikke er professionel, men du får den samme oplevelse og kvalitet. Det er en af de dyrere modeller, men til gengæld er den af så høj kvalitet og så holdbar, at det er en maskine der kan bruges flere generationer. Om man kan lide designet, er nok en smagssag. Der er ikke meget nostalgi over den, så denne maskine vælger man for dens kraft, kvalitet og holdbarhed.

Find hos forhandler her

 1. Pasta på blot 15 minutter
  pastamaskine

Her har vi en anden model fra philips, den kan meget af det samme som den tidligere nævnte model. Det der adskiller sig her, er at den er så nem og hurtig at bruge, at du kan lave frisk pasta på blot 15 minutter. Så hvis du går efter en maskine der er meget brugervenlig og kan lave frisk pasta på rekordtid, er denne model et godt bud. Med denne maskine medfølger et specialdesignet rengøringsværktøj, der gør den ekstra nem at rengøre. Designet er pænt og moderne, og er i stil med andre klassiske køkkenmaskiner.

Se maskinen i aktion i videoen her

Find hos forhandler her

 1. Professionel pastamaskine fra Imperia
  pastamaskine

Denne pastamaskine fra Imperia er den ultimative professionelle pastamaskine. Her har vi en af de mest foretrukne maskiner for mange kokke, og er fast inventar i mange italienske restauranter. Det er også den dyreste maskine af dem vi har i artiklen her, men med god grund. Det er den mest holdbare og kraftfulde maskine, der samtidig har et sublimt design. Hvis du har et cateringfirma, eller ofte laver mad til mange personer, eller blot er en stor pasta entusiast, er denne maskine perfekt til dig. Den kan lave 12 kg. dej i timen, så det er store portioner der kan laves. Pastamaskine test viser at denne model er en af de bedste automatiske.

Find hos forhandler her

Manuelle pastamaskiner

 1. Pastamaskine i sublimt design
  pastamaskine

Når det kommer til de manuelle modeller, er denne model fra Atlas klart en af vores favoritter. Vi er især vilde med den sorte, men den fås i flere farve såsom rød og grøn. Med denne maskine, vil det være en hel oplevelse at lave pastaen. Det nostalgiske og autentiske design, samt måden den bruges på er med til at skabe oplevelsen. Med en manuel maskine skal du bruge dreje armen, til at lave pastaen. Pastamaskine test giver udtryk for, at denne model er en af de bedste manuelle modeller. Denne maskine kan lave fettuccine, tagliolini og lasagneplader. Det er en god julegaveidé, da den vil imponere med design og kvalitet og så er det en virkelig god pris til en gave.

Find hos forhandler her

 1. Pastamaskine med bordmontering
  pastamaskine

Denne maskine fra Hendi, har et klassisk og flot design. Den er fremstillet i rustfrit stål, så det er klart en holdbar maskine. Den kan lave tagliatelle, fettuccine og lasagneplader. Det der skiller sig ud ved denne maskine, er at den har en klemme, der gør at den kan fastmonteres til køkkenbordet. På den måde sikre du dig at den står sikkert fast. Du kan selv justerer tykkelsen af dejen.

Find hos forhandler her

 1. Den manuelle pastamaskine fra Imperia
  pastamaskine

Imperia er et af de klassiske italienske mærker når det kommer til pastamaskiner. Dermed vil vi selvfølgelig også inkluderer deres manuelle maskine i artiklen. En af de ting der kendetegner Imperias produkter er det flotte design, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Denne pastamaskine er ingen undtagelse. Den har tilmed et flot træ håndtag på dreje armen. Med denne maskine kan du lave lasagneplader, tagliatelle og fettuccine. Dette er faktisk den billigste maskine i artiklen, så det er også en perfekt gaveidé her til jul, hvor pengene kan være små. Selvom prisen er lav, får du et kvalitetsprodukt i et smukt design.

Find hos forhandler her

Se også vores artikel med flotte skraldespande til køkkenet

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]