Rullebord eller barvogn? Her er vores guide

//

Ryan Dev

Et rullebord eller en barvogn i indretningen er inden for de seneste par år, steget en del i popularitet. Det er også med god grund, da det er et meget alsidigt møbel, som kan bruges på mange måder i indretningen. De kan både bruges som et sidebord til sofamøblementet, et åbent barskab, ekstra opbevaring i køkkenet eller soveværelset. De kan både anskaffes i antikvitetsforretninger og købes fra ny. Vi har udvalgt modeller der er tilgængelige fra ny, så alle har mulighed for at anskaffe sig et eksemplar.

Forskellen på et rullebord og en barvogn, er egentlig bare at rullebordet er et mindre bord med hjul og barvognen ligner mere en vogn, da den oftest har hjul i den ene ende, og ben i den anden, samt et håndtag som man kan løfte det med og på den måde flytte det rundt. En af de meget populære varianter er en barvogn i guldfarvet metal, så dem har vi selvfølgelig inkluderet, men hvis guld ikke passer ind i din indretning, har vi også inkluderet andre modeller i forskellige farver og materialer. De har alle et forskelligt og interessant look, og vi håber du finder et der falder i din smag.

Vi har udvalgt 13 af de bedste rulleborde og barvogne

 1. Barvogn i guld
  rullebord

Denne barvogn fra KARE DESIGN, har et meget elegant look med den skinnende guld overflade og det mørke glas i bunden af bakkerne. Den kan både bruges som et åbent barskab, som pyntegenstand eller til andet synlig opbevaring.

Materiale: Glas, metal og rustfrit stål

Størrelse: H: 89 cm B: 76 cm D: 50 cm

Find hos forhandler her

 1. Rullebord i messing fra Nordal
  rullebord

Hvis du er ude efter et rullebord, som har et elegant design og som er guld uden at det er for prangende, så er denne model fra Nordal et godt valg. Med det fine messing materiale, får du det guld lignende look, uden at det bliver for meget. Det har tre hjul, så det kan nemt flyttes fra sted til sted. Det vejer 24 kg, så der er heller ingen fare for at det bare ruller afsted af sig selv.

Materiale: Messing og glas

Størrelse: L: 70 cm B: 50 cm H: 75 cm

Find hos forhandler her

 1. Rullebord i sort metal
  Rullebord

Dette rullebord fra Hübsch Interiør, har et meget fint og simpelt design. Det er lavet i sortlakeret jern, og har fire hjul. Det er et godt valg, hvis du er ude efter noget der ikke tager for meget opmærksomhed, men som blot falder naturligt ind i resten af indretningen.

Materiale: Sortlakeret jern

Størrelse: 62x34x79 cm

Find hos forhandler her

 1. Barvogn i sølv metal
  rullebord

Med denne barvogn fra RGE, får du et design der er i stil med en ægte klassisk bar oplevelse. Den er i sølvfarvet metal, hvilket er det look man ofte forbinder med interiør i barer og restauranter. Der er fire hjul og et håndtag, så man kan flytte den rundt som man ønsker. Du kan bruge det som et dekorativt møbel til pyntegenstande, eller som et åbent barskab.

Materiale: Glas og metal

Størrelse: H: 74 cm B: 71 cm D: 38 cm

Find hos forhandler her

 1. Rustikt rullebord i metal
  rullebord

Her har vi et rullebord, som kan bruges til mange forskellige rum i indretningen. Med det rustikke design, kan man med fordel bruge det både til køkken, badeværelse eller til stuen. Det er ikke et design der lægger direkte op til en benyttelse som barbord, men det kan sagtens bruges til det. På badeværelset kan man bruge det til diverse opbevaring, og i køkkenet kan man bruge det til opbevaring af krydderier mm. Det rustikke look er godt hvis du mangler nogle rå elementer i din indretning.

Materiale: Jern

Størrelse: H: 80 cm B: 75 cm D: 30 cm

Find hos forhandler her

 1. Rullebord i antikt design
  rullebord

Dette rullebord har et flot antikt design. Det kan bruges til mange forskellige ting, fx kan det være en lille bogreol, eller et sted hvor du udstiller dine pyntegenstande. Der er god plads med de tre hylder og hvis det er lidt for åbent, kan du placere nogle kurve eller kasser, til en mere skjult opbevaring.

Materiale: Metal og træ

Størrelse: H: 83,5 B: 100 cm D: 39 cm

Find hos forhandler her

 1. Rundt rullebord i moderne design
  rullebord

Dette fine rullebord fra Ilva, er meget moderne i designet og kan bruges på flere måder. Det kan bruges som et sidebord til sofa stuen eller soveværelset og ellers kan det bruges til åben opbevaring der hvor du mangler det. Det er nemt at flytte på, og så er det æstetisk pænt at se på.

Materiale: Hvid laminat med egekant og stel i sort metal

Størrelse: Diameter: 41 cm Højde: 57,5 cm

Find hos forhandler her

 1. Messing med bambus look
  barvogn

Denne barvogn fra KARE design, er et eksklusivt bord både i forhold til design og materialer. Det er svært at finde et så unikt design som dette, så hvis du ønsker at skille dig ud og have noget helt særligt, er dette et godt bud til dig. Det er lavet af rustfrit messing belagt stål og så har det en glasplade i hvidt glas og et i sort. Stellet er formet, så det ligner bambus, hvilket er med til at give det specielle design og udtryk.

Materiale: Rustfrit stål

Størrelse: H: 72,7 cm B: 64,4 cm D: 41 cm

Find hos forhandler her

 1. Gubi designer rullebord
  rullebord

Her har vi en designklassiker fra 1953, der er blevet relanceret. Det er designet af Mathieu Matégot. Bordet kan både bruges til bøger og opbevaring af forskellig art, eller til barbord. Den øverste hylde fås i forskellige farver, så du kan vælge det der passer bedst ind i din indretning. I dette bord får du både en høj grad af praktik, design og funktionalitet.

Materiale: Stål

Størrelse: H: 72 cm B: 58 cm D: 70 cm

Find hos forhandler her

 1. Kompakt rullebord fra House Doctor
  rullebord

Dette rullebord fra House Doctor, er meget praktisk og minimalistisk. Det passer perfekt ind i en klassisk skandinavisk indretning. Det er meget kompakt, da det fylder mere i højden end i bredden, hvilket gør at det nemt kan placeres steder med mindre plads.

Materiale: Stål

Størrelse: L: 42 cm B: 38 cm H: 85 cm

Find hos forhandler her

 1. Ovalt rullebord med guld stel
  rullebord

Her har vi et elegant design fra Bloomingville, som vil give din indretning et friskt pust. Det har en flot oval form og så er stellet af guldfarvet jern, hvilket ser ret godt ud. Et dekorativt håndtag i hver side øverst, hvilket er en flot detalje, der giver lidt ekstra til designet. Du kan bruge det i mange rum, men særligt vil det være et flot bord at bruge som sidebord i stuen.

Materiale: Jern og glas

Størrelse: L: 86 cm H: 81 cm B: 46 cm

Find hos forhandler her

 1. Rullebord med bladhylde
  rullebord

Dette er endnu et fint rullebord fra House Doctor. Det lægger ikke op til at bruges som en åben minibar, men det kan både bruges som et sidebord til stuen, krydderier i køkkenet eller hvad end dit behov er. Det har et meget neutralt og enkelt design, og passer dermed ind i de fleste indretninger.

Materiale: Stål

Størrelse: L: 35 cm B: 35 cm H: 75 cm

Find hos forhandler her

 1. Nordal rullebord i guld
  rullebord

Dette rullebord fra Nordal har et spændende geometrisk design. Det kan bidrage med et spændende element i ethvert rum. Det er nemt at flytte på, med de fire hjul, så du kan nemt give det en ny placering i indretningen, når du trænger til at der skal ske noget nyt.

Materiale: Jern

Størrelse: L: 76 cm B: 44 cm H: 80 cm

Find hos forhandler her

En god barvogn koster lidt mere en mange forventer. Der er en god mulighed for at tage et hurtig lån med hurtig udbetaling, hvis du mangler noget penge for at købe en rigtige rullebord.

Se også vores artikel med flotte lænestole til stuen

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]