En vandkaraffel der pynter i hjemmet

//

Ryan Dev

En vandkaraffel er et must-have til alle hjem. Den har både et praktisk formål og samtidig har den også en dekorativ funktion. Vandkarafler findes i mange forskellige designs, prisniveauer og størrelser. Her på redaktionen har vi valgt en vandkaraffel til enhver stil, smag, størrelse og pris. Vi har inkluderet yderst prisvenlige modeller samt karaflen til dig der går meget op i specielt design og gerne vil imponere dine gæster ved middags- eller frokostbordet.

En vandkaraffel findes både med og uden låg og der er modeller der er mere praktiske at have i køleskabet hvor andre er beregnet til særlige lejligheder. Alle de udvalgte karafler kan anvendes til andre drikke som saft og juice. Vi har både valgt etablerede mærker de fleste kender og mere ukendte mærker som du kan gå på opdagelse i. Vi håber at du bliver inspireret til hvilken vandkaraffel der passer ind i dit hjem og smag. Gå på opdagelse i vores 18 bud på din næste vandkaraffel nedenfor.

10 flotte vandkarafler til hjemmet

 1. Norman Copenhagen karaffel
  vandkaraffel

Denne vandkaraffel fra Norman Copenhagen, er lavet i et elegant og flot design. Den er tidløs, og passer ind i alle hjem. Der medfølger fem fine krus, som man kan serverer vand, juice mm. i. Karaflen er lavet af glas og krusene er lavet af plastik. Den er designet af Marcel Wanders for Norman Copenhagen.

Mål: 1 L
Materiale: Glas og plastik

Find hos forhandler her

 1. Kähler vandkaraffel med smart låg
  Hammershøi Kähler karaffel

Denne elegante Hammershøi karaffel fra Kähler kan både bruges til vand, saft og vin. Låget er lavet af keramik, og fås i flere farver. Designet er både klassisk og moderne, og udover den gode kvalitet er det også praktisk at den har et låg.

Størrelse: H: 32 cm B: 9 cm

Find hos forhandler her

 1. Ekstravagant design fra Riedel
  vandkaraffel

Her har vi en karaffel der virkelig skiller sig ud. Den er specielt designet til vin, men den kan selvfølgelig også bruges til vand, hvis det skal være en ekstra særlig oplevelse. Med denne karaffel, får du et flot og specielt design element til bordet. Den kan også stå fremme som en form for glasskulptur, med det flotte og specielle design. Det er en karaffel i den dyrere ende, men du får også meget design og funktion for pengene. Det er også en god gaveidé til brudeparret.
Materiale: Glas

Find hos forhandler her

 1. Kande i ædelstål
  Butler karaffel

Det er vigtigt for os her på redaktionen at finde noget til alle. Her er vores bud på en vandkaraffel til dig der elsker anderledes design, der skaber nysgerrighed og vækker samtaler. Kanden er lavet af ædelstål og formet som en mælkekarton hvilket i sig selv er et meget innovativt bud på en vandkaraffel. Den kan bruges til alle ønskede væsker. Den er også praktisk da den kan vaskes i opvaskemaskinen. Hvis du er til spændende og sjovt design, skal du vælge Butler kanden fra Philippi.

Størrelse: 7x7xH24 cm

Find hos forhandler her

 1. Vandkaraffel af Inspire By
  Inspire by vandkaraffel

Denne karaffel i glas af Inspire By har en spændende form. Det ligner nærmest at den er opdelt i to med et drikkeglas øverst. Vi anbefaler denne vandkaraffel til dig der ønsker noget simpelt, men stadig gerne vil have det er lidt spændende uden at virke over the top. Det er helt igennem skandinavisk design, som de fleste er fan af, både her i norden og udenfor. Der er andre produkter i samme stil fra Inspire By, så det er muligt at samle sig en serie.

Størrelse: 1 L.

Find hos forhandler her

 1. Holmegaard vandkaraffel
  holmegaard vandkaraffel

Denne vandkaraffel er simpel og minimalistisk. Den er god til dig der ikke ønsker noget prangende, men bare vil have en flot vandkaraffel der kan hvad den skal kunne. Der medfølger et fint låg i kork. Karaflen kan både bruges til juice, saft og andre drikke. Den har en fin størrelse og er fra serien Cabernet som er designet af Peter Svarrer.

Materiale: Glas

Størrelse: B: 12,1 cm H: 28 cm Volumen: 1,5 L

Find hos forhandler her

 1. Character Diamond vandkaraffel
  chracter karaffel

Her har vi en vandkaraffel i et meget spændende design, dermed passer navnet perfekt. Den har en anderledes udskæring i toppen, hvilket især er den detalje der skiller sig ud. Udskæringen er håndskåret med et diamantværktøj, og selve karaflen er mundblæst. Den findes i to størrelser, så du kan frit vælge den der passer til dit behov. Vi anbefaler denne karaffel til den moderne minimalist, der er ude efter et spændende design.

Materiale: Klart glas med 93% gennemsigtighed

Størrelse: Vælg mellem 500 ml eller 1000 ml

Find hos forhandler her

 1. Rosendahl Grand Cru vandkaraffel
  rosendahl vandkaraffel

Denne vandkaraffel er højst sandsynligt en karaffel du har set før. Det er et meget klassisk design, som mange er vilde med. Den har et flot design og det er god kvalitet. Denne karaffel vil holde længe, og der skal en del til for at den går i stykker, da glasset er ekstra tykt. Stålbåndet er i rustfrit stål, så det holder sig pænt. Den er fra Rosendahls serie “Grand Cru”, hvor du også kan finde glas, skåle og andre nyttige ting til hjemmet. Hvis du går efter en serie, er dette et godt forslag.

Materiale: Glas og rustfrit stål

Størrelse: H: 25,5 cm Ø: 12 cm Vol: 90 cl.

Find hos forhandler her

 1. Karaffel med smoke effekt i bunden
  karaffel

Her har vi en karaffel med nogle med fine detaljer fra Broste Copenhagen. Den er mundblæst i klart glas, med nogle flotte runde former. I bunden er der en grå smoke effekt, hvilket specielt ser godt ud når den er fyldt. Den kan både bruges til vand og vin. Den er specielt designet til at ilte vinen perfekt.
Materiale: Glas

Find hos forhandler her

 1. Frederik Bagger karaffel
  vinkaraffel

Denne specielle karaffel fra Frederik Bagger er yderst elegant og eksklusiv. Den ligger også i den lidt dyrere ende, men den er dog til at betale. Det er også en god gaveidé til bryllupsparret. Den har en rund bund, hvilket gør den ekstra speciel, da de fleste karafler har en flad bund. Denne karaffel kan både bruges til whisky, vin, brandy og vand.
Materiale: Glas

Find hos forhandler her

Se også vores artikel med silikoneforme til forskellige formål.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]