Den perfekte lænestol

//

Ryan Dev

Er du på udkig efter den perfekte lænestol? Så er du landet det rigtige sted. Vi er gået all in, for at finde de bedste modeller på markedet. Her har vi udvalgt produkter i forskellige prisklasser, så uanset om du er ude på at få en god deal, eller om du er villig til at betale mere for kendt design eller god kvalitet, kan du finde den perfekte lænestol her. Produkterne er opdelt i forskellige kategorier: Velour, Gyngestole, Stofstole, Læder og tråd/flet. Der er dermed sørget for mange forskellige designs, typer af stof og farver. Der er intet som at finde den perfekte stol, der både bidrager med et flot design element til det pågældende rum, og at den samtidig er god at sidde i. Vi håber du kan finde netop dette i vores artikel.

Velourstole

 1. Rød loungestol fra Bloomingville
  lænestol

Denne flotte lænestol fra Bloomingville skaber liv i ethvert rum, med den flotte røde farve og fine guldben. Det er velour look, altså ikke ægte velour. Den har indbyggede puder, der gør den ekstra god og blød at sidde i.

Materiale: Metal og polyester

Størrelse: L: 71 cm H: 82 cm B: 78 cm

Find hos forhandler

 1. Blå loungestol med guldben
  lænestol

Denne model fra Bloomingville, er den perfekte stol hvis du vil følge med på de seneste trends. Mørkeblå velour og guld er meget oppe i tiden, og dermed får du et yderst moderne møbel i denne lænestol. Denne stol er velour look, og dermed ikke ægte velour.

Materiale: Metal og polyester

Størrelse: L: 77 cm H: 73 B: 76 cm

Find hos forhandler

 1. Lænestol i grøn velour
  lænestol

En meget populær farvekombination er mørkegrøn og guld hvilket er med god grund, da det er en meget smuk farvekombination. Det ses tydeligt i denne flotte lænestol fra Nordal. Det er et flot og spændende design med den specielle form på benene. Denne stol er et flot design element til stuen.

Materiale: Metal og velour

Størrelse: H: 75 cm B: 58 cm D: 50 cm

Find hos forhandler

 1. Luksuriøs lænestol lyst velour
  lænestol

Er du til luksus og komfort, så er dette den perfekt stol til dig. Med de bløde former og den gode størrelse, er denne stol med sikkerhed svær at komme op af igen. Stoffet er creme farvet ægte velour og stellet under er guldfarvet metal.

Materiale: Velour og metal

Størrelse: H: 74 cm B: 90 cm D: 76 cm

Find hos forhandler

 1. Lilla velour fra Lene Bjerre
  lænestol

Denne lænestol fra Lene Bjerre er virkelig et element der vil vække opsigt i indretningen, Den er udformet i smukke aflange former der buer på toppen. Det minder lidt om en fin muslingeskal. Både den flotte lilla farve og det specielle design vil give noget liv i indretningen og så er den dejlig blød at sidde i.

Materiale: Velour og metal

Størrelse: L: 80 cm B: 75 cm H: 78 cm

Find hos forhandler

 1. Grå loungestol fra Bloomingville
  lænestol

Her har vi en lækker loungestol i velour look fra Bloomingville. Det sølvfarvede metal går godt i spænd med det bløde grå stol i velour look. Det er en behagelig lounge stol og man kan få meget glæde af, både at sidde i og se på dens flotte design.

Materiale: Polyester og metal

Størrelse: L: 55 cm B: 55 cm H: 75 cm

Find hos forhandler

Gyngestole

 1. Gyngestol i naturmateriale
  lænestol

Denne gyngestol fra Bloomingville har et simpelt design, der passer ind i de fleste indretninger. Den er lavet af naturmateriale så har den et metalstel.

Materiale: Natur og metal

Størrelse: L: 73 cm H: 80 cm B: 89 cm

Find hos forhandler

 1. Skulpturel gyngestol fra Magis
  gyngestol

Denne unikke stol fra Magis er designet af Ron Arad for Magis i 2006. Den fås i højglans hvid som ses på billedet, og så i højglans sort til indendørs brug. Den fås også i andre farver til udendørs brug. Med denne stol får du et spændende design element til hjemmet.

Materiale: Polyethylen

Størrelse: B: 60,1 cm D: 114,8 cm H: 78,4 cm

Find hos forhandler

 1. Gyngestol med høj ryg
  gyngestol

Her har vi et meget moderne bud på en gyngestol der samtidig har det klassiske lænestol look med en høj ryg. Den høje ryg giver god støtte til nakken, og er dermed ekstra komfortabelt. Den er lavet af gråt filt stof, hvilket er en meget behagelig type af stof. Benene er lavet af flot træ og metal.

Materiale: Filt, træ og metal.

Størrelse: L: 87 cm B: 55 cm H: 109 cm

Find hos forhandler

 1. Gyngestol i flet
  lænestol

Denne gyngestol fra Bloomingville har et moderne og nordisk udtryk. Den er lavet i lyst flet med hvide metalben, hvilket passer perfekt ind i et skandinavisk hjem. En flot rund form, gør at man kan sidde og putte sig i med et varmt tæppe og en pude i ryggen. Du kan style den som du ønsker, netop ved at vælge tæpper, puder eller lammeskind til at pynte og gøre den mere blød med.

Materiale: Rattan og metal

Find hos forhandler her

 1. Elegant gyngestol fra Knebel
  gyngestol

Denne gyngestol fra Knebel er meget elegant og har et moderne design. Den er praktisk at rengøre da den er lavet af slidstærk hård plast der nemt kan aftørres. Stellet er lavet af krom metal og fødderne af bøgetræ. Det er nogle meget fine kontraster, der giver en god balance i designet.

Materiale: Bøgetræ, metal og polypropylen

Størrelse: 59x99x79 cm

Find hos forhandler her

Stofstole

 1. Stofstol med stel af kvalitetstræ
  lænestol

Denne stofstol har et retrolook som er opdateret til at passe ind i det moderne hjem. Stolen på billedet er den ene version, men du kan vælge mellem forskellige materialer og farver til puderne. Stellet er af kvalitetstræ og du sikres en lang holdbarhed på dette produkt.

Materiale: Stoffet er en uldblanding og stellet er kvalitetstræ

Størrelse: L: 54 cm H: 79 cm D: 70 cm

Find hos forhandler her

 1. Flot designer stol fra We Do Wood
  lænestol

Er du på udkig efter unikt design og lækre kvalitetsmaterialer? Så er denne stol nok lige noget for dig. Den er lavet af bambus hvilket er et bæredygtigt naturmateriale udover det er armlænene lavet af kernelæder, og stoffet er af holdbar canvas materiale. Det er en elegant stol, som du kan få glæde af i mange år.

Materiale: Læder, bambus og messing.

Størrelse: L: 62 cm H: 69 cm D: 65 cm

Find hos forhandler her

 1. Enkel lænestol fra Bloomingville
  lænestol

Denne lænestol fra Bloomingville, er en god bred stol som du virkelig sidder godt i. Den har et enkelt og nordisk udtryk, og vil dermed passe perfekt ind i det moderne danske hjem. Den har nogle flotte træben i mørkere træ, hvilket skaber en flot kontrast til det lysegrå stof.

Materiale: Stof og træ

Størrelse: L: 86 cm H: 78 cm B: 82 cm

Find hos forhandler her

 1. Lænestol med skammel
  lænestol

Hvis du er ude efter et sæt, hvor du både får en fin lænestol og en skammel der passer til, så er dette sæt fra Hübsch et godt bud til dig. Stolen har en høj ryg, som giver støtte til hovedet. Den har et flot lyst stof og lyse træben.

Materiale: Stof og træ

Størrelse: Stol: 69x80xh91 Skammel: 66x42xh43cm

Find hos forhandler her

Læderstole

 1. Ib Laursen lænestol i bøffellæder
  lænestol

Denne stol fra Ib Laursen er en flot læderstol med et maskulint udtryk. Den er lavet af bøffellæder og sheesham træ. Det er klart et kvalitetsprodukt, som du vil få glæde af i mange år. Træet har et smukt farvespil, så det er en lækker detalje i designet.

Materiale: Bøffellæder og sheesham træ

Størrelse: B: 64 cm H: 79 cm D: 73 cm

Find hos forhandler her

 1. Sækkestol i læder
  lænestol

Sækkestole er ekstra hyggelige, fordi man sidder så lavt som man gør. De kan være svære at komme op af, fordi man sidder så godt. Denne sækkestol fra Sack It er en kvalitetsstol i cognac farvet læder. Der findes en tilhørende puf i samme stil og materiale, så man kan få benene op og nærmest ligge ned.

Materiale: Læder

Størrelse: L: 96 cm B: 80 cm H: 70 cm

Find hos forhandler her

 1. Lænestol med ekstra komfort
  lænestol

Denne lænestol er specielt designet efter kroppens form, så du får den største komfort. Det er de tre skaller stolen er udformet af, som giver den perfekte siddestilling. Den har et flot design i cognac farvet læder. Her får du meget komfort og design for pengene.

Materiale: Læder

Find hos forhandler her

 1. Flagermusstol i læder
  lænestol

Hvis du er vild med den originale flagermusstol, men ikke lige er klar til at bruge 7.000 kr på en enkel stol, så er denne stol fra Trademark Living et godt forslag. Den har et lignende design og så er den lavet af ægte læder. Det er en flot og speciel stol som både er god at sidde i, og som giver din indretning noget kant.

Materiale: Læder og metal

Størrelse: H: 90 cm B: 74 cm D: 40 cm

Find hos forhandler her

Tråd og flet stole

 1. Smart lounge stol i flet
  lænestol

Her har vi en lækker og lav lounge stol fra Valencia. Den vil passe perfekt ind i stuen eller i et hyggehjørne. Den vil bidrage med et varmt naturelement i din indretning og vi er vilde med den her på redaktionen.

Materiale: Rattan

Størrelse: L: 62 cm B: 88 cm H: 78 cm

Find hos forhandler her

 1. Svævende trådstol
  lænestol

Har du også altid været fascineret af stole der så at sige “svæver”? Det er i hvert fald noget vi synes er ret så fedt. Med denne model kan et rum få et helt nyt udtryk, og så er det en spændende oplevelse at sidde i den. Designet af House Nordic, som er kendt for deres flotte nordiske designs. Stolen vil dermed passe perfekt ind i det moderne skandinaviske hjem.

Materiale: Rattan

Størrelse: L: 55 cm B: 84 cm H: 120 cm

Vægt: 11 kg.

Find hos forhandler her

 1. Sort flet stol fra House Doctor
  lænestol

Denne lounge stol fra House Doctor er virkelig elegant og så er det den perfekte størrelse til at sidde behageligt i. Den kan styles som du ønsker med puder eller lammeskind, så den passer perfekt ind til resten af din indretning.

Materiale: Rattan og jern

Størrelse: L: 70 cm B: 65,5 cm H: 70 cm

Find hos forhandler her

Vi håber du fandt en lænestol der passer til dine ønsker og stil.

Læs også vores artikel med stilfulde vasketøjskurve

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]