Bademåtte til enhver stil og smag

//

Ryan Dev

Tilbehør til badeværelset har stor betydning for udtrykket og stemningen i rummet. Farver og materialer er med til at gøre en stor forskel og skabe den stemning og stil der passer til dig. En bademåtte er både en rar følelse under fødderne og samtidig er den et essentielt tilbehør til dit badeværelse. Hvis du går op i at have et stilrent badeværelse, er det vigtigt at bademåtten passer til resten af rummet.

Vi har derfor gået på jagt på nettet, og fundet noget inspiration til din næste bademåtte. Vi har gjort et forsøg på at varierer stil, materiale, farve og prints, så der på den måde er en til enhver stil og smag. De fleste bademåtter vi har udvalgt fås i flere størrelser og farver, hvilket kan findes via linket under hvert produkt. Vi håber du finder en der passer til dit badeværelse, eller i det mindste bliver inspireret til din personlige stil og indretning i dit badeværelse.

Elegante og simple bademåtter

 1. Södahl Sense Bademåtte i China blue
  blå bademåtte

Denne flotte bademåtte fra Södahl passer godt ind i det elegante og stilrene badeværelse. Den støvede blå farve bidrager til en beroligende fornemmelse i rummet. Bademåtten er vævet med en eksklusiv bouclévævning, og er blød at placere fødderne på. Den fås i flere størrelser og der kan købes matchende håndklæder til.

Materiale: 100% økologisk bomuldsfrotté

Farve: China blue (findes i flere farver)

Størrelse: 50×80 cm

Find hos forhandler her

 1. ZONE bademåtte
  Rosa bademåtte

Har du en mere feminin stil, og skal det kunne ses på dit badeværelse? Så er denne rosa bademåtte fra ZONE et godt bud. Den er lavet af 100% bomuld og er dermed dejlig blød. Dette er en skridsikker bademåtte og er dermed praktisk i et baderum. Du kan nemt finde andet lækkert badeværelsestilbehør fra ZONE, hvis du vil gennemføre stilen til fulde.

Materiale: 100% bomuld

Størrelse: 80×50 cm

Farve: Rosa (fås også i andre farver)

Find hos forhandler her

 1. Triangle bademåtte fra Mette Ditmer
  Bademåtte med mønster

Leder du efter en bademåtte der både er elegant, praktisk og med et unikt design? Så er denne bademåtte fra Mette Ditmer et godt bud til dig. Den er ekstra slidstærk og dermed meget holdbar. Bademåtten er skridsikker og kan endda bruges i flere rum, såsom entré og køkken. Selvom der sker noget mere på design fronten, er den stadig holdt i rolige farver samt et simpelt mønster.

Størrelse: 70×150 cm

Farve: Mønster

Find hos forhandler her

 1. ZONE Confetti bademåtte
  sort bademåtte

Denne flotte og minimalistiske bademåtte fra ZONE vil tage sig godt ud på de fleste badeværelser. Sort er ofte en svær farve at holde da farven kan blegne, men det undgår du her da fibrene er gennemfarvede, hvilket gør farven holdbar.

Materiale: 100% bomuld

Farve: Sort

Størrelse: 50×80 cm

Find hos forhandler her

 1. ZONE Prime bademåtte
  blå bademåtte med riller

Denne lækre bademåtte fra ZONE er øko-tex certificeret og fremstillet af 100% bomuld. Den har en skridsikker bagside og er dermed praktisk i et baderum. Den dejlige blå farve passer godt ind på badeværelset, da det er en beroligende farve som kan minde en om havet. Der findes andet lækkert badeværelsestilbehør fra serien der passer til bademåtten.

Materiale: 100% bomuld

Størrelse: 80×50 cm

Farve: Misty Blå

Find hos forhandler her

 1. Skridsikker bademåtte
  bademåtte

Et badeværelse kan hurtigt komme til at virke meget koldt og sterilt, hvor den dominerende farve er hvid. Denne bademåtte fra ZONE har en skøn varm farve, der kan hjælpe til at skabe noget hygge på badeværelset. Den er skridsikker og så er den dejlig blød at stå på.

Materiale: Bomuld

Farve: Mørk sandfarve

Størrelse: 50×80 cm

Find hos forhandler her

 1. Bademåtte med smukt mønster
  bademåtte

Trillia bademåtten fra Lene Bjerre har et smukt mønster, hvilket er et helt unikt design der ikke er nemt at finde når det kommer til bademåtter. Den er fremstillet af 100% bomuld, og er dermed af god kvalitet. Den fås i flere farver og størrelser.

Materiale: 100% bomuld

Størrelse: L90xB60xH0,5 cm

Find hos forhandler her

Bademåtter i bambus
Bademåtter i bambus ser både flotte ud og er samtidig bæredygtige. Bambus er en plante der gror hurtigt, kræver meget lidt vand, ødelægger ikke det omkringliggende miljø og optager 5 gange mere drivhusgasser end almindelige træer. Det er også en plante der ikke kræver nogle kemikalier i gro processen, da planten i sig selv indeholder et antibakterielt stof der gør planten modstandsdygtig. Dermed er Bambus fremtidens materiale. Her har vi fundet nogle bud på bademåtter i bambus til den miljøbevidste forbruger.

 1. Blomus bambusmåtte
  Bambus bademåtte mørk

Denne bambusmåtte fra mærket Blomus er lavet af mørkt bambus. Den bidrager til en rustik og jordnær atmosfære i dit badeværelse. Naturmaterialet skaber en flot kontrast til dit fine stilrene hvide bademiljø.

Materiale: Bambus

Størrelse: 70×130 cm.

Find hos forhandler her

 1. Bloomingville bambus bademåtte
  rund bambus bademåtte

Leder du efter en rund bademåtte i bæredygtigt materiale? Så har vi fundet svaret her. Denne bambus bademåtte fra Bloomingville er lavet af lys bambus og vil se flot ud på langt de fleste badeværelser.

Materiale: Bambus

Størrelse: Ø80 cm.

Find hos forhandler her

Se også vores artikel, hvor vi sammenligner sæbedispenser med sensor.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]