Sæbedispenser med sensor i flot design

//

Ryan Dev

Der er store fordele ved at vælge en sæbedispenser med sensor. Med dette moderne svar på den klassiske sæbedispenser, undgår du bakterier fra tidligere toilet gæster. En sæbedispenser med sensor er helt berøringsfri, og dermed langt mere hygiejnisk. Sensoren registrerer din hånds nærvær, og så pumpes sæben ud i din hånd, helt uden kontakt med selve dispenseren. En sæbedispenser med sensor kan nemt bruges til andre formål såsom opvaskemiddel, shampoo, håndrens, ansigtsvask og håndsæbe. Vi har fundet fire bud på sæbedispensere med sensor i flot og elegant design, der vil tage sig godt ud på ethvert badeværelse.

De 3 bedste sæbedispensere med sensor

  1. OTTO sæbepumpe
    sæbedispenser sølv

Otto sæbedispenseren med sensor er designet af det store bolig tilbehørs firma Umbra fra Canada. Udover det flotte og meget moderne design, er den utroligt brugervenlig. Foran kan det nemt ses hvor meget sæbe der er tilbage. Den tændes ved et enkelt klik på en knap og påfyldning af sæbe sker nemt ved at løfte låget, skrue en lille prop af og så hælder man ellers bare sæben i. Otto sæbedispenseren har et skridsikkert underlag, og den ridser ikke overflader den står på.

Mål: 22x11x8,5 cm

Fås også i sort og sølv.

Bruger 4 AAA batterier.

Find hos forhandler her

  1. SCANDINAVIA BATHROOM sæbedispenser
    scandinavia sæbedispenser

Sæbedispenseren fra Scandinavia Bathroom præsenteres i minimalistisk skandinavisk design. Denne prisvenlige sæbedispenser har både et flot design og er samtidig praktisk. Den runde bund gør sæbedispenseren stabil, og står dermed godt fast på alle slags overflader. Den kan varmt anbefales til både shampoo, håndsæbe og opvaskemiddel. Da den også er prisvenlig kan man nemt købe et par stykker, og gøre brug af den i flere til forskellige formål.

Farve: Fås i mat sort og hvid

Materiale: Metal

Bruger 4 AAA batterier

Rummer 225 ml.

Find hos forhandler her

  1. Soap Magic sæbedispenser

Soap magic sæbedispenseren er både praktisk og brugervenlig med sin ene knap til at tænde og slukke samt en sensor der reagere hver gang, i og med kvaliteten i dette produkt er i højsædet. Denne sæbedispenser er alsidig, da dens design passer godt til både badeværelse og køkken. Den er lavet af plastik. Det er nemt og påfylde sæbe og alt du skal sørge for, udover sæben selvfølgelig er at have batterier til rådighed.

Mål: Ø9,5xH19,7 cm

Batterier: 4 x AAA-batterier

Find hos forhandler her

Se også vores artikel, hvor du kan finde en bademåtte i bambus og andre lækre materialer.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]