Unikke plankeborde til spisestuen

//

Ryan Dev

Inden for de seneste år er plankebordet blevet mere og mere populært og populariteten er stadig stigende. Det er der ikke noget at sige til, da det er et flot og holdbart møbel, som passer ind i de fleste hjem, uanset stil. Plankeborde fås i forskellige træsorter, blandt andet egetræ og valnød. Det er oftest ikke den billige løsning at vælge et plankebord, men de fås dog i mange forskellig prisklasser, alt efter design, træsort og materialet på bordbenene.

Hvis man er kreativ og har hænderne skruet godt på er et DIY plankebord også en mulighed. Det kræver dog nogle færdigheder og materialerne kan være dyre at anskaffe sig, men hvis man er klar på en udfordring og har midlerne, kan det ende med et spændende og unikt resultat. Redaktionen her på det moderne hjem, har valgt nogle færdiglavede løsninger til jer. Vi har som altid gået på grundig jagt på nettet, for at finde et plankebord til enhver smag og prisklasse. Her er vores 10 forslag, til dig der er på jagt efter et lækkert plankebord til spisestuen.

9 plankeborde i flot design

 1. Raw plankebord i Akacie
  Raw akacie

Dette plankebord fra møbelkompagniet er faktisk det vi vil kalde for et look-alike plankebord. Det er nemlig ikke massive planker, men lavet af genbrugsmaterialet akacie finer. Her får du altså et bæredygtigt spisebord, der ligner det populære plankebord og materialet gør også dette bord mere prisvenligt. Det er lyst og indbydende og benene er i sort lakeret stål, hvilket skaber en flot kontrast. Et godt bud til den miljøbevidste forbruger, der samtidig går op i stilen i sit hjem.

Mål: L: 230 cm B: 100 cm

Materiale: Akacie finer og lakeret stål

Find hos forhandler her

 1. Mango plankebord fra House Doctor
  mango spisebord

Dette plankebord fra House Doctor er yderst moderne og praktisk. Jernstellet der holder bordpladen giver bordet et industrielt og rustikt udtryk, og så kan det endda klappes sammen. Bordpladen er lavet i mangotræ, hvilket gør bordet ekstra unikt, da det ikke er en typisk træsort at bruge til et plankebord. Her på redaktionen er vi vilde med dette bord, da det både er så unikt i dets udtryk og materialer og samtidig er det meget prisvenligt.

Mål: L: 180 cm B: 80 cm H: 74 cm

Materiale: Mangotræ og jern

Find hos forhandler her

 1. Rustikt plankebord i fyrretræ
  Fyrretræ plankebord

Dette rustikke spisebord i fyrretræ er til spisestuen hvor et mørkt, massivt og rustikt møbel passer ind. Det kan skabe en flot kontrast til en mere romantisk stil, eller komplimentere et moderne hjem. Træet er broget, hvilket skaber en flot og unik effekt i udtrykket.

Materiale: Fyrretræ

Mål: L: 190 cm B: 90 cm H: 76 cm

Find hos forhandler her

 1. Højdejustérbart plankebord i akacietræ
  Justerbart spisebord

Dette plankebord i akacietræ er det ultimative spisebord, til dig der leder efter et møbel i et industrielt design. De unikke ben i metal, ligner noget fra en gammel fabrik, hvilket passer perfekt ind i det moderne hjem. Det er også praktisk, i og med det kan justeres i højden.

Mål: L: 200 cm B: 100 cm H: 75 – 106 cm

Materiale: Lakeret akacietræ og jern

Find hos forhandler her

 1. White wash planke bord af planke eg
  chicago plankebord

Chicago plankebordet skiller sig ud fra de mere traditionelle designs, med specielle bordben. Bordbenene er lavet af sort metal og starter i midten hvorfra de går ud, det giver det et mere unikt look samt et industrielt udtryk. Bordet er lavet af planke eg, hvilket er en særlig stærk og holdbar træsort som samtidig er utroligt smuk. Træet er i white wash, hvilket gør træet lysere og giver det en mere specielt farve.

Mål: H: 75 cm B: 100 cm L: 200 cm

Materiale: Egetræ

Find hos forhandler her

 1. Old bassano plankebord
  old bassano plankebord

Her er der virkelig tale om et flot kvalitets plankebord. Det er bejset i den flotte mørke farve kaldet Old bassano, hvilket giver det et et luksuriøst udtryk. Pladen er lavet af træ og de sorte bordben af metal. Dette bord kan varmt anbefales til en større spisestue, hvor der skal være et anvendeligt og flot omdrejningspunkt i form af et plankebord.

Mål: H: 74 cm L: 290 cm B: 100 cm

Materiale: Træ

Find hos forhandler her

 1. Unikt egetræsplankebord
  Seattle plankebord

Dette plankebord fra Bodahl møbler er yderst unikt. Måden det er skåret på, samt at hele bordet inklusiv benene er lavet af det samme materiale, er med til at gøre det særligt. Det er et flot og holdbart bord og samtidig er det praktisk, da højden kan justeres. Bordet er en nyhed hos forhandleren.

Mål: H: 76 cm L: 180-300 cm B: 100/110 cm

Materiale: Egetræ

Find hos forhandler her

 1. Club spisebord fra House Doctor
  house doctor plankebord

Her har vi endnu et spisebord fra House Doctor som også er lavet i det unikke materiale mangotræ, som blandt andet gror i Afrika. Dette bord er moderne, stilrent og lyst. Det vil passe godt ind i et moderne hjem.

Mål: L: 200 cm B: 80 cm H: 76 cm

Materiale: Mangotræ og jern

Find hos forhandler her

 1. Bodahl plankebord med mange muligheder
  plankebord

Dette smukke plankebord fra Bodahl, giver dig mulighed for at skræddersy en løsning der passer perfekt til dig, uden at skulle starte helt fra bunden. Bordet fås både i en række størrelser, og så kan du vælge imellem tre forskellige understel og to forskellige overfladetyper. På den måde kan du få et mere specialdesignet og unikt bord, uden at designe det helt fra scratch.

Materiale: Egetræ

Størrelse: Fås i mange størrelser

Find hos forhandler her

Du kan også læse vores artikel med de 15 bedste køkkenrulleholdere

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]