Plakater til stuen

//

Ryan Dev

Der findes et hav af plakater og det er ikke altid nemt at navigerer i. Hvordan sikrer man sig at kvaliteten er god? Hvordan finder jeg min personlige smag? Og hvor skal jeg bestille dem fra? I denne artikel har vi udvalgt plakater, baseret på hvad der er oppe i tiden, hvad der er æstetisk flot og motiver der passer til et dagligstue miljø. Plakater er en god måde hvorpå du kan finde din smag i kunst, inden du bruger store summer på enkelte værker. Det er også en god mulighed, hvis du ikke er kunstinteresseret, men du alligevel er interesseret i at have nogle flotte motiver hængende i hjemmet, som en del af din indretning. Gå på opdagelse i vores forslag, til plakater til stuen nedenfor.

13 flotte plakater til stuen

 1. Beroligende plantemotiv
  plakater til stuen

Et beroligende plantemotiv er for det meste en sikker vinder i dagligstuen. Det er rart at se på noget, der giver en ro i den ellers travle hverdag. De kølige blå grønne farver er afdæmpede og dermed passe godt ind i det moderne skandinaviske hjem. Plakaten fås i en række størrelser, så det er bare at vælge hvad der vil passe bedst ind hos dig.

Mål: Den største måler 70×100 cm

Find hos forhandler her

 1. Rå hverdags melankoli
  cykel på bro plakat

Plakaten her er lavet af kunstneren Anders Hvenegaard. Det er et meget simpelt hverdags motiv af en cyklist på en bro, som giver en specielt og melankolsk stemning. Dette motiv er perfekt til dig, der mangler noget lidt råt til væggen.

Mål: 31×36 cm

Find hos forhandler her

 1. Blomster og typografi
  solsikke plakat

Her kombineres en mere klassisk illustration af solsikker med moderne typografi. Dette gør plakaten til et meget moderne grafisk stykke kunst. Hvis du kan lide plakater med tekst, og hvor der sker lidt, er denne plakat et godt forslag til dig. Den har et meget friskt og moderne udtryk.

Mål: 50×70 cm

Find hos forhandler her

 1. Peytil kunsttryk
  peytil plakat

Dette elegante kunsttryk er en del af et projekt, lavet af den svenske kunstner Eitil Thorén. Hans designs er inspireret af gadekunst, musik og mode. Denne plakat vil passe godt ind i de fleste stuer, da den er så simpel og samtidig elegant og smuk.

Mål: 50×70 cm

Find hos forhandler her

 1. Kunsttryk af Berit Mogensen Lopez
  plakat med former

Denne smukke plakat er lavet på vandfarvepapir med vandfarver, hvilket er teknikken gouache. Den er tilpas abstrakt og tilpas simpelt, til at den vil tage sig godt ud i det fleste hjem. Den er speciel nok til at være interessant samtale emne, og har et flot udtryk der vil være flot i en moderne dagligstue.

Mål: 50×70 cm

Find hos forhandler her

 1. Hein studio plakat til stuen
  blå plakat til stuen

Denne specielle og flotte plakat er en del af en kollektion fra Hein studio. Det er en unik plakat, da den kun bliver trykt i et begrænset antal. Den smukke blå farve står godt til den komplementerende baggrund. De organiske former lavet af streger er en spændende kombination. Dette er klart et godt bud til plakater til stuen.

Mål: 42×59,4 cm

Find hos forhandler her

 1. Farverig fotokunst plakat
  basketball plakater til stuen

Hvis du er vild med farver og ofte drømmer dig væk til et sted med smukke palmer og urbane miljøer, er denne plakat perfekt til dig. Kunstneren bag er Kasper Nyman, som har en forkærlighed for basketball og at rejse, hvilket denne plakat udtrykker på en flot og moderne måde.

Mål: 30×40 cm

Find hos forhandler her

 1. Bæredygtig plakat i sort og hvid
  bæredygtig plakat

Denne plakat har et kraftigt og kontrastfyldt udtryk og er samtidig meget minimalistisk. Den er en del af serien “Life Traces” og er trykt på kvalitets genbrugspapir, og er dermed bæredygtig og samtidig af høj kvalitet. Den er designet af Kathrine Højriis.

Mål: 50×70 cm

Find hos forhandler her

 1. Plakat med bregner i sort hvid
  plakat med bregner

Hvis du elsker natur og fotokunst, er denne flotte plakat med et motiv af bregner lige noget for dig. Den har et simpelt udtryk, men alligevel en del flotte detaljer. Den vil passe perfekt over sofaen som et eksempel.

Mål: 90×60 cm

Find hos forhandler her

 1. Fotokunst med rød stilet
  plakat rød sko

Her har vi en mere speciel plakat, med et motiv af en rød stilet. Denne plakat er en mere specifik stilart, og den kræver at du er vild med den røde farve. Hvis plakaten falder i din smag, er det et spændende valg, der vil give noget liv i stuen. Den passer især godt til modeelskeren.

Mål: 90×60 cm

Find hos forhandler her

 1. Farverig grafisk kunst plakat
  pink kvinde plakat til stuen

Denne plakat har et sjovt og farverigt motiv, som kan skabe et interessant udtryk i din indretning. Den har en god stor størrelse og kan klart blive et samtaleemne for gæster, med dens kraftige effekt.

Mål: 68×90 cm

Find hos forhandler her

 1. Hornsleth plakat til stuen
  hornsleth plakat

Hvis du er til kunst med en masse farver, mange detaljer og til tider provokerende budskaber, er Hornsleth klart en kunstner for dig. Dette værk er et mere spiseligt et af slagsen, som kan hænge i din stue uden at støde dine gæster. Det er et smukt værk i form af en farverig elefant, som vil give noget liv i stuen. Der medfølger ramme og glas, ved køb af dette print.

Mål: 50×70/70×100 cm

Find hos forhandler her

 1. Magnolia kunst print
  magnolia plakat

Denne smukke plakat har et feminint motiv af en magnolia blomst. Den sorte baggrund giver hovedmotivet noget kontrast og gør det feminine motiv mere tiltalende for både mænd og kvinder. Det kan kombineres med en anden plakat med et lignende motiv, eller stå alene. Det er kun din egen fantasi der sætter grænser.

Mål: 30x40cm / 50x70cm / 70x100cm

Find hos forhandler her

Læs om flotte barvogne med god opbevaring her

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]