silikoneforme

Silikoneforme til forskellige formål

Det er blevet meget populært at bruge silikoneforme til forskellige ting i køkkenet. En silikoneform kan erstatte isterningeposer, hvilket er langt mere bæredygtigt. De kan også bruges til bagning af kager og brød. De er meget anvendelige, nemme at rengøre og kan fås til mange forskellige formål.

De fås i mange farver og du kan dermed nemt finde en der passer til din stil. Hvis du kunne tænke dig at undgå bageforme metal, og er træt af isterningeposer eller hvis du sågar kunne tænke dig, at eksperimentere med silikoneforme der kan bruges til andre ting, så læs mere i artiklen nedenfor. Vi har udvalgt silikoneforme der hver især har deres egen funktion, og flere af dem kan bruges på forskellig vis.

 

1. Silikoneforme til popcakes

grå silikoneform til popcakes

Denne silikoneform er virkelig smart. Den er nemlig designet til at lave popcakes i. Popcakes bruges ofte til forskellige begivenheder som baby showers, fødselsdage og andre festlige begivenheder. Der medfølger både en top og en bund, så du sikre dig perfekte runde popcakes med denne silikoneform. Den kan tåle at blive vasket i opvaskemaskine, og er generelt nem at rengøre.

Farve: Grå

Find hos forhandler her

 

2. Blomsterberg muffinform

silikoneforme muffins

Muffins er en skøn måde at bage små kager til familien eller sine gæster. Der kan laves mange forskellige slags og du har kun brug for en form til dem alle. Denne silikoneform fra blomsterberg er æstetisk flot og samtidig af en god kvalitet. Den kan tåle at blive vasket i opvaskemaskine og er nem at rengøre som med de andre silikoneformer. Det er en bæredygtig måde at bage muffins på, da formen naturligvis kan genbruges i modsætning til muffinforme lavet af papir.

Mål: 36x25x3 cm

Find hos forhandler her

3. Isterningbakke fra HAY

silikoneforme isterninger

Denne isterningebakke er praktisk da den er lavet i silikone. Materialet gør det nemt at få isterningerne ud af bakken, og så kan den rengøres i opvaskemaskine. Den er designet til at lave firkantede isterninger, der blandt andet er gode til iskaffe og drinks. Du kan lave alle former for isterninger i denne bakke, både med bær, saft, alkohol og juice. Der kan laves 12 store isterninger ad gangen.

Mål: 18x14x4 cm

Find hos forhandler her

4. Halvkugleform af silikone

silikoneforme halvkugle

Dette er ikke en silikoneform man ser så tit, men vi har fundet en til dig der mangler en form der kan lave halvkugler. Den kan blandt andet bruges til at lave lækkerier af chokolade. Man kan lave otte kugler ad gangen, men formen er ikke dyr så der kan tilkøbes flere styk.

Find hos forhandler her

5. Smart form til konfekt

silikoneforme konfekt

Konfekt tager som regel en del tid at kreere, men med denne silikoneform til konfekt kan arbejdet gøres en del hurtigere. Med denne form kan du lave 20 stk. konfekt ad gangen. Der er mulighed for at lave både varme og kolde slags, da den tåler ovn og fryser. Rengøringen er nem ligesom med de andre silikoneforme, da den tåler maskinvask. En perfekt form at have ved hånden til jul.

Farve: Rød

Find hos forhandler her

Se vores artikel, hvor du kan finde en kähler vandkaraffel og andre spændende karafler.

Avatar
Har altid fingeren på pulsen, og holder sig løbende orienteret om hvilke trends der er oppe i tiden. Hun har tidligere studeret design og har dermed en god viden for farver, form, materialer og trends.
Indlæg oprettet 8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen