Unikke plankeborde til spisestuen

Inden for de seneste år er plankebordet blevet mere og mere populært og populariteten er stadig stigende. Det er der ikke noget at sige til, da det er et flot og holdbart møbel, som passer ind i de fleste hjem, uanset stil. Plankeborde fås i forskellige træsorter, blandt andet egetræ og valnød. Det er oftest ikke den billige løsning at vælge et plankebord, men de fås dog i mange forskellig prisklasser, alt efter design, træsort og materialet på bordbenene.

Hvis man er kreativ og har hænderne skruet godt på er et DIY plankebord også en mulighed. Det kræver dog nogle færdigheder og materialerne kan være dyre at anskaffe sig, men hvis man er klar på en udfordring og har midlerne, kan det ende med et spændende og unikt resultat. Redaktionen her på det moderne hjem, har valgt nogle færdiglavede løsninger til jer. Vi har som altid gået på grundig jagt på nettet, for at finde et plankebord til enhver smag og prisklasse. Her er vores 10 forslag, til dig der er på jagt efter et lækkert plankebord til spisestuen.

1. Raw plankebord i Akacie

Raw akacie

Dette plankebord fra møbelkompagniet er faktisk det vi vil kalde for et look-alike plankebord. Det er nemlig ikke massive planker, men lavet af genbrugsmaterialet akacie finer. Her får du altså et bæredygtigt spisebord, der ligner det populære plankebord og materialet gør også dette bord mere prisvenligt. Det er lyst og indbydende og benene er i sort lakeret stål, hvilket skaber en flot kontrast. Et godt bud til den miljøbevidste forbruger, der samtidig går op i stilen i sit hjem.  

Mål: L: 230 cm B: 100 cm

Materiale: Akacie finer og lakeret stål

 

Find hos forhandler her

 

2. Amerikansk valnød plankebord fra Noyer

Noyer spisebord

Dette unikke plankebord udkåre vi som plankebordets Rolls Royce. Det er håndlavet i Danmark og der er virkelig kælet for detaljerne. Det er et bord der laves på bestilling og du er dermed sikret at lige netop det bord du bestiller er helt unikt. Størstedelen af dette plankebord er lavet i Amerikansk valnød kombineret med fine kobber detaljer. En anden ting der gør dette spisebord helt unikt er de tre ben, da det er en sjældenhed at se på borde af denne store størrelse. Som Noyer selv beskriver det, giver det bordet et nærmest svævende udtryk. Hvis du er typen der ønsker det bedste af det bedste og ser møbler som en investering, er dette klart vores bedste bud til dig.

Mål: Du kan selv være med til at vælge størrelsen på bordet. Bordet på billedet er 200 cm langt.

Materiale: Amerikansk valnød og kobber.

 

Find hos forhandler her

 

3. Mango plankebord fra House Doctor

mango spisebord

Dette plankebord fra House Doctor er yderst moderne og praktisk. Jernstellet der holder bordpladen giver bordet et industrielt og rustikt udtryk, og så kan det endda klappes sammen. Bordpladen er lavet i mangotræ, hvilket gør bordet ekstra unikt, da det ikke er en typisk træsort at bruge til et plankebord. Her på redaktionen er vi vilde med dette bord, da det både er så unikt i dets udtryk og materialer og samtidig er det meget prisvenligt.

Mål: L: 180 cm B: 80 cm H: 74 cm

Materiale: Mangotræ og jern

 

Find hos forhandler her

 

4. Rustikt plankebord i fyrretræ

Fyrretræ plankebord

Dette rustikke spisebord i fyrretræ er til spisestuen hvor et mørkt, massivt og rustikt møbel passer ind. Det kan skabe en flot kontrast til en mere romantisk stil, eller komplimentere et moderne hjem. Træet er broget, hvilket skaber en flot og unik effekt i udtrykket.

Materiale: Fyrretræ

Mål: L: 190 cm B: 90 cm H: 76 cm

 

Find hos forhandler her

 

5. Højdejustérbart plankebord i akacietræ

Justerbart spisebord

Dette plankebord i akacietræ er det ultimative spisebord, til dig der leder efter et møbel i et industrielt design. De unikke ben i metal, ligner noget fra en gammel fabrik, hvilket passer perfekt ind i det moderne hjem. Det er også praktisk, i og med det kan justeres i højden.

Mål: L: 200 cm B: 100 cm H: 75 – 106 cm

Materiale: Lakeret akacietræ og jern

 

Find hos forhandler her

 

6. White wash planke bord af planke eg

chicago plankebord

Chicago plankebordet skiller sig ud fra de mere traditionelle designs, med specielle bordben. Bordbenene er lavet af sort metal og starter i midten hvorfra de går ud, det giver det et mere unikt look samt et industrielt udtryk. Bordet er lavet af planke eg, hvilket er en særlig stærk og holdbar træsort som samtidig er utroligt smuk. Træet er i white wash, hvilket gør træet lysere og giver det en mere specielt farve.

Mål: H: 75 cm B: 100 cm L: 200 cm

Materiale: Egetræ

Find hos forhandler her

 

7. Old bassano plankebord

old bassano plankebord

Her er der virkelig tale om et flot kvalitets plankebord. Det er bejset i den flotte mørke farve kaldet Old bassano, hvilket giver det et et luksuriøst udtryk. Pladen er lavet af træ og de sorte bordben af metal. Dette bord kan varmt anbefales til en større spisestue, hvor der skal være et anvendeligt og flot omdrejningspunkt i form af et plankebord.

Mål: H: 74 cm L: 290 cm B: 100 cm

Materiale: Træ

 

Find hos forhandler her

 

 

8. Unikt egetræsplankebord

Seattle plankebord

Dette plankebord fra Bodahl møbler er yderst unikt. Måden det er skåret på, samt at hele bordet inklusiv benene er lavet af det samme materiale, er med til at gøre det særligt. Det er et flot og holdbart bord og samtidig er det praktisk, da højden kan justeres. Bordet er en nyhed hos forhandleren.

Mål: H: 76 cm L: 180-300 cm B: 100/110 cm

Materiale: Egetræ

 

Find hos forhandler her

9. Club spisebord fra House Doctor

house doctor plankebord

Her har vi endnu et spisebord fra House Doctor som også er lavet i det unikke materiale mangotræ, som blandt andet gror i Afrika. Dette bord er moderne, stilrent og lyst. Det vil passe godt ind i et moderne hjem.

Mål: L: 200 cm B: 80 cm H: 76 cm

Materiale: Mangotræ og jern

 

Find hos forhandler her

 

 

Har altid fingeren på pulsen, og holder sig løbende orienteret om hvilke trends der er oppe i tiden. Hun har tidligere studeret design og har dermed en god viden for farver, form, materialer og trends.
Indlæg oprettet 8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen