Køkkenrulleholder – de moderne, klassiske og praktiske

//

Ryan Dev

En køkkenrulleholder er noget vi alle bruger, og den har oftest sin faste plads i køkkenet eller på spisebordet. Der findes mange forskellige af slagsen, så det er nemt at finde en til enhver smag. Vi har fundet en del forskellige bud, både til dig der mest går op i det praktiske, dig der går op i klassisk design og til dig der ønsker noget moderne eller anderledes. Vi håber du finder en der falder i din smag.

Se de 15 bedste køkkenrulleholdere her

 1. Køkkenrulleholder i nordisk design
  køkkenrulleholder

Her har vi en køkkenrulleholder i et meget elegant, moderne og nordisk design. Den er lavet udelukkende af naturmaterialer, hvilket også er en af de ting der kendetegner nordisk design. Den er lavet af mørkt egetræ og læder. Læder remmen er en fin og praktisk detalje, der holder køkkenrullen på plads, samtidig med at det ser meget stilfuldt ud. Den er af mærket by Wirth, hvilket er to danske designere der går meget op i at lave produkter der kan tåle at blive brugte. Dermed er det holdbart og så er det meste produceret i Danmark.
Materiale: Egetræ og læder

Find hos forhandler her

 1. Genbrugslæder og dansk eg
  køkkenrulleholder

Denne køkkenrulleholder fra LIND DNA har et moderne design der passer godt ind i et moderne nordisk hjem. Den er lavet af genbrugt læder, dansk eg og aluminium og er dermed lavet af bæredygtige elementer der samtidig er holdbare. Når køkkenrullen skal skiftes, fjerner man egetræ stangen og sætter nemt en ny rulle på.
Materiale: Læder, eg og aluminium.

Find hos forhandler her

 1. Minimalistisk køkkenrulleholder
  køkkenrulleholder

Hvis du er til det helt stilrene, enkle og minimalistiske, er denne køkkenrulleholder fra Sej design et godt bud til dig. Den er sort med en silkemat overflade og er specielt designet til at kunne tåle høje og lave temperaturer samt vand. Det vil sige at farven ikke smitter af og at den er ekstra holdbar. Den eneste ulempe ved denne model, er at der ikke er noget til at holde på køkkenrullen, så det skal man lige være opmærksom på.
Farve: Sort

Find hos forhandler her

 1. Råt dansk design
  køkkenrulleholder

Naturmaterialer er en trend der stadig bliver mere populær. Denne køkkenrulleholder er lavet af genbrugt teak træ og læder. Det eneste kunstige materiale er bunden som er lavet af metal. Den er designet af det danske mærke Muubs, som går meget op i at bruge rå materialer og godt håndværk er i højsædet.
Materiale: Teaktræ, læder og metal.

Find hos forhandler her

 1. Isblå køkkenrulleholder
  køkkenrulleholder

Hvis du er til lidt farve, uden det bliver for meget er denne køkkenrulleholder fra Steel-Function et godt forslag. Den fås i en række farver og vi har her valgt den afdæmpede blå model. Den er lavet af metal og så er den super praktisk, da designet sørger for at holde køkkenrullen på plads.

Materiale: Metal

Find hos forhandler her

 1. Køkkenrulleholder i marmor
  Køkkenrulleholder

Marmor er et klassisk naturmateriale, som altid er smukt uanset om det er på trend eller ej. Populariteten kommer i bølger, og i øjeblikket er det et meget populært materiale. Denne model fra House Doctor, er primært mørk marmor med en fin guld detalje i toppen. Det er en virkelig fin pyntegenstand der samtidig har et praktisk formål.

Materiale: Marmor

Find hos forhandler her

 1. Svensk design med fine detaljer
  Køkkenrulleholder

Denne køkkenrulleholder fra Bengt og Lotta er fremstillet i lakeret jern. Der er nogle fine feminine detaljer, blandt andet en lille fugl på toppen. Produceret i Sverige, og er god til dig der ønsker et design hvor der sker lidt, men som stadig er enkelt. Den er holdbar og stå godt fast på bordet.
Materiale: Jern

Find hos forhandler her

 1. Funktionel og praktisk køkkenrulleholder
  køkkenrulleholder

Når funktionaliteten er første prioritet, så er denne model fra Blomus det perfekte bud. Den er lavet i det holdbare materiale ædelstål og så er den designet til at kunne bruges med en hånd. Der er en fjeder der holder køkkenrullen på plads, hvilket skaber den smarte funktion. Den har et mere maskulint udtryk med blandingen af stålet og de sorte detaljer.

Materiale: Stål og plastik.

Find hos forhandler her

 1. Spændende neon design
  køkkenrulleholder

Her har vi et interessant produkt fra Paperdee som er designet af Henriette fra Neon Living. Den er lavet i et materiale er både neon pink og neon orange, alt efter hvordan lyset rammer. Her kan et ellers kedeligt hverdags element, gøres til noget mere sjovt og spændende. Den holder køkkenrullen godt på plads, så den er samtidig praktisk.

Materiale: Plastik

Find hos forhandler her

 1. Retro køkkenrulleholder i træ

Her har vi endnu et produkt fra det svenske mærke Bengt og Lotta. Den er lavet i lyst træ og har en fin detalje med en gul top, som giver lidt ekstra farve til indretningen, uden det bliver for meget. Den er meget simpel og vil passe ind i de fleste hjem. Hvis du ikke er så vild med den gule farve, fås den også i andre versioner. Den har ikke en holder til køkkenrullen, men fungerer stadig fint.
Materiale: Træ

Find hos forhandler her

 1. Eksklusivt design fra Bloomingville
  køkkenrulleholder

Er du ude efter noget anderledes og yderst elegant? Så er denne model fra Bloomingville et godt forslag. Den er lavet af messing i guldfarve, og har et anderledes og eksklusivt design. Det er en sjældenhed at se en køkkenrulleholder, hvor du får så meget design for pengene. Den vil uden tvivl være et smukt element på spisebordet.
Materiale: Messing

Find hos forhandler her

 1. Praktisk og multifunktionel
  køkkenrulleholder

Denne køkkenrulleholder fra Blomus er perfekt til den travle børnefamilie. Her får du ikke blot en køkkenrulleholder, men også en holder til staniol og husholdningsfilm. Her sørges der altså for at du har tre dagligdags ting samlet et sted. Du kan hænge den op på væggen, og på den måde tager den ingen bordplads. Fremstillet af rustfrit stål, og er dermed perfekt i et køkkenmiljø.
Materiale: Rustfrit stål

Find hos forhandler her

 1. Hammershøi køkkenrulleholder fra Kähler
  køkkenrulleholder kähler

Her har vi en meget elegant designer køkkenrulleholder fra Kähler. Den er fremstillet i olieret egetræ og har en keramik top. Der findes andre produkter i Hammershøi serien, så du kan med fordel samle på flere ting, så du får en samlet matchende serie. Hvis du går op i design og sætter pris på detaljer, er denne køkkenrulleholder det perfekte valg til dig.
Materiale: Olieret egetræ og keramik

Find hos forhandler her

 1. Køkkenrulleholder i lys eg
  køkkenrulleholder

Denne køkkenrulleholder er af det danske mærke Andersen furniture. Den er fremstillet i lyst egetræ og har dermed en meget nordisk og enkel stil. Hvis du elsker naturmaterialer, vil denne model være lige noget for dig. Den vil i hjemmet, også når der ikke er en køkkenrulle på. Den har ikke en funktion der stopper papiret, så det skal du være opmærksom på.
Materiale: Egetræ

Find hos forhandler her

Se også vores artikel med vandkarafler

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]