Blomsterkasser til mange formål

Blomsterkasser fås i en række materialer, farver og til mange forskellige formål. De kan eksempelvis bruges som en pyntende rumdeler, til at skabe hygge på terrassen eller som din egen lille urtehave, så du har friske krydderurter ved hånden til din madlavning. En blomsterkasse er praktisk, da du nemt kan udskifte indholdet til det ønskede formål. Du kan få en blomsterkasse med hjul, så den er nem at flytte eller med ben så den ikke laver mærker hvor den står. Det er kun fantasien der sætter grænser når du sammensætter farver, former og størrelser af blomsterkasser i din have eller på din terrasse. Her på redaktionen har vi samlet en række bud på forskellige blomsterkasser, som du kan gå på opdagelse i, og finde netop den stil og form du er på udkig efter til dit haveprojekt. God fornøjelse.

1. Praktisk blomsterkasse fra Lechuza

blomsterkasser

Denne smarte aflange blomsterkasse fra Lechuza er fra deres Trio serie, som er udviklet specielt til at være ekstra praktisk. Den er opdelt i tre lige store rum og i hvert rum er der en udtagelig indsats, der gør det nemt at plante. Disse blomsterkasser er UV resistente, og kan dermed tåle kraftig sol uden at smelte eller falme. De er også frostsikret, så de kan klare at stå udenfor i vintermånederne. Dermed er blomsterkasserne fra Lechuza yderst langtidsholdbare, og du vil få glæde af dem i mange år. Med espalierne, som kan tilkøbes, er denne blomsterkasse perfekt til at dyrke høje grøntsagsplanter som tomater og peberfrugter. Her er kvalitet og praktik i højsædet og så er det i den grad også et flot design.

Mål: Fås i flere størrelser. Den største måler L: 130 cm B: 42 H: 44 cm

Farve: Vælg mellem granit og mocca.

Se blomsterkassen i brug i denne video  

 

Find hos forhandler her

 

2. Blomsterkasse med læskærm

plantekasse med læskærm

I denne blomsterkasse får du et sted til dine planter samt en læskærm i et produkt. Du kan anskaffe dig et par stykker og på den måde lave en fin dekorativ væg der giver dig et privat rum i din have eller på din terrasse. Den er inddelt i tre rum, hvor du kan plante alt fra blomster til tomatplanter. Læskærmen hjælper også høje planter med at være beskyttet fra vinden. Det anbefales at lægge nogle fliser i bunden, da blomsterkassen på den måde vil stå mere stabilt. Den kan både bruges inde- og udendørs.

Farve: Sort

Mål: L: 98 cm B: 33 cm H: 70 cm

Materiale: Polyrattan og sort plast

 

Find hos forhandler her

 

3. Blomsterkasse i moderne industrielt design

blomsterkasse industriel

Her har vi en blomsterkasse i et meget unikt design og materiale. Den vil passe perfekt til det moderne hjem. Den er lavet i galvaniseret jern, hvilket giver den det flotte udtryk. Den fås både i denne flotte kobber lignende farve samt en stål farve. Blomsterkassen kan bruges som et højbed eller til fx krydderurter.

Materiale: Galvaniseret jern

 

Find hos forhandler her

 

4. Væghængt blomsterkasse

minigarden

Med disse innovative blomsterkasser, kan du skabe en væg af planter. De ophænges nemt, og hver blomsterkasse har 9 rum, hvor der kan plantes de ønskede blomster, planter eller krydderurter. Det er et smart system, som kan give dig mange planter på et ellers lille areal. Du slipper dermed for at bruge af gulvpladsen på en lille terrasse. Disse blomsterkasser kan også bruges indendørs, hvilket kan hjælpe til at forbedre indeklimaet i hjemmet. Det kræver minimalt vedligeholdelse og planter trives formidabelt i dette system.

Mål: 64,6x19x57 cm.

Farver: Sort og hvid

 

Find hos forhandler her

 

5. Blomsterkasse i tre niveauer

Højbed stål

Denne moderne blomsterkasse er klart en af vores favoritter. Designet er spændende, og det lader materialet og planterne spille sammen og danne en unik enhed. Det giver nærmest et skulpturelt udtryk, og du kan præge udtrykket via valg af planter. Den er lavet af galvaniseret jern, og kan fås i sølv og kobber farve. Vi anbefaler denne blomsterkasse hvis du er ude efter noget anderledes, unikt og moderne til din have eller terrasse.

Materiale: Galvaniseret jern

Farver: Sølv og kobber

 

Find hos forhandler her

 

6. Holdbar blomsterkasse i pænt design

blomsterkasse sort

Hvis du er på udkig efter en holdbar blomsterkasse i flot design, er denne et godt bud. Den er lavet af sortmalet træ og varmgalvaniseret stål, hvilket giver blomsterkassen et moderne udtryk. Den er super praktisk, da den er lavet i stærke materialer og så følger der hjul med, hvilket gør det nemt at flytte på den. Det er dermed en mobil blomsterkasse, der på terrassen nemt kan flyttes rundt, og dermed kan man tilpasse hvor den skal placeres. Du kan også vælge ikke at bruge hjulene, og stille den på græs forskellige steder i haven.

Materiale: Varmgalvaniseret stål

Mål: L: 86 cm B: 50 cm H: 37,5 cm

 

Find hos forhandler her

 

7. Bæredygtig blomsterkasse

blomsterkasse palle

Her har vi en virkelig spændende blomsterkasse. Den er lavet af genbrugsmateriale i form af palle træ, og er dermed et bæredygtigt produkt. Materialet giver også hver kasse et unikt udtrykt, hvilket gør designet meget interessant. Det er meget moderne at anvende genbrugsmaterialer, ikke blot af miljøvenlige årsager, men også fordi det er en trend at vælge mere rustikke og industrielle materialer i sin indretning, både ude og inde. Denne blomsterkasse kan bruges til flere formål som fx opbevaring.

Materiale: Genbrugs træ af paller og stål

Mål: 91×51,5×48,5 cm

 

Find hos forhandler her

 

8. Simpel blomsterkasse i sortmalet træ

blomsterkasse sortmalet

Disse blomsterkasser er perfekte til dig der ønsker noget simpelt, pænt og praktisk. De fremstilles af trykimprægneret fyr træ og der medfølger hjul, hvilket altid er en fordel da det gør kassen nem at flytte rundt på. Der kan med fordel tilkøbes flere stk. så du kan lave en lav rum deling på terrassen.

Materiale: Malet fyr træ

Mål:  L: 88 cm B: 48 cm H: 38 cm

 

Find hos forhandler her

 

9. Blomsterkasse i genbrugs træ

Blomsterkasse til drivhus

Denne blomsterkasse er lavet af bæredygtige genbrugsmateriale, og er dermed et godt køb for den miljøbevidste forbruger. Med genbrugsmaterialer kan man nogle gange tro, at der dermed bliver gået på kompromis med design og kvalitet, men det er bestemt ikke tilfældet her. Blomsterkassen er holdbar og har et unikt og smart design. Hjulene følger med, og det lille fine drivhus på toppen kan tilkøbes. Drivhuset er specielt designet til at passe til denne blomsterkasse, så det er et godt valg hvis du ønsker at tilkøbe drivhuset.

Materiale: Genbrugs træ

Mål: 62x32x29 cm

 

Find hos forhandler her

 

Har altid fingeren på pulsen, og holder sig løbende orienteret om hvilke trends der er oppe i tiden. Hun har tidligere studeret design og har dermed en god viden for farver, form, materialer og trends.
Indlæg oprettet 8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen